ערב טוב לכולם

MAORBIKE26

New member
../images/Emo24.gif ערב טוב לכולם

מיכל 63 נתנה פעם מתכון לפרוסות תפו"א בתנור עם טימין למי יש את המתכון?

effyba

New member
ערב טוב מאור..בבקשה הנה המתכון

תנקי את תפוחי האדמה טוב טוב לא לקלף ולא לבשל קודם! תפרסי אותם לפרוסות דקות לסדר יפה בתבנית משומנת אפשר לשפוך עליהם שמן זית ,שמנת לבישול מה שאת אוהבת או מה שאת צריכה לארוחה, אני הוספתי טימין שמן זין פלפל שחור יש לי תערובת של פלפל שחור וכל מיני פיזרתי מעל תפוחי האדמה אפיתי 30 דקות בחום בינוני ובתמונה זה מה שיצא קלי קלות והילדים שלי מאוד מאוד מיכל63 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=744&msgid=46986693&FlagSybase=1

מיכל63

New member
לא כל כך מתכון...../images/Emo8.gif

קודם כל עם הטימין הטרי שלך זה יצא משהו משהו
לשמן מעט את התבנית(במקרה שלך אתה יכול לשמן הרבההההה את התבנית....) לפרוס תפוחי אדמה לפרוסות,לא לקלף את הקליפה! לסדר את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית בצורה יפה לפזר למעלה את הטימין שמן זית (לארוחה חלבית אפשר עם חמאה,וזה טעים משהו משהו) מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה מרוקאית ולאפות עד שמתרכך אני עושה בטוסטר אובן שהוא קטן וזה לוקח 40 דקות בחום של 180 מעלות אפשר לכסות בנייר כסף לאפות חצי שעה ואחר כך להוריד את הנייר כסף ולאפות עד שמשחים. בתיאבון בכל מקרה ואל תשכח תמונה

pirge

New member
מיכלי, איזה יופי. התגעגעתי.../images/Emo24.gif

המתכון שלך בחיפוש מופיע עם קורנית. אז חיכיתי שתבואי. חהחהחהחה.

MAORBIKE26

New member
סליחה על האיחור הכנתי יום שישי ../images/emo3.gif

הכנתי כמות קטנה וזה יצא מדהים ונחטף מהר היום אני אכין שוב ואביא תמונה

ערב טוב אנשים מקסימים../images/Emo189.gif

איזה ערב שקט...
חגי בתחרות במדרשת רופין ומנש הרגע הגיע לשם היישר מהעבודה. סיימתי לבשל לשבת וכרגע הנחתי מים לממליגה. הרומנים הקטנים בקשו. שאני אסרב
שיהיה המשך ערב נעים ובישול מהנה

למעלה