סופ"ש

../images/Emo24.gifסופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -עוד צהריים ואל תפסיק. שיר השבוע לא של לירז - ריטוש ריהאנה שירי מימון. משהו טוב שקרה השבוע -שיחה עם המדריכה שלי משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע -האח הגדול,רוקדים עם כוכבים,גיא פינס,הצרות שלי עם נשים ושמש. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -לא יודעת משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -בצפר תמונה - הערות/תלונות וכו' -שבת שלום ומבורך לכולנו:) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכל הפורום:)

עונה

שיר השבוע של לירז -אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז -Bon Jovi - It's my life משהו טוב שקרה השבוע -מצאתי 20 ש"ח :D משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע -דם אמיתי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - יאלה להפציץ בהודעות :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - ד"ש לכולם !

רוית46

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-כמה עוד אפשר,ואת,משהו ממני,מילים.. משהו טוב שקרה השבוע-לא הייתי בבית ספר כמה ימים משהו רע שקרה השבוע-לא הרגשתי ועדיין לא מרגישה טוב עיתון/ספר/תוכנית השבוע-האלופה מיכאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום שבת משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-מבחנים.. תמונה-אין כוח חח הערות/תלונות וכו'-באסה להיות מצוננתתת מסרו ד"ש למי שאתם רוצים-אליסוש וכל הפורום:)

למעלה