סופי........ תשרשרו לכאן תמונות של סופי.........הנה שרשור תמונות חדש נפתח....
ל ליאור8282 New member 10/6/03 #1 ../images/Emo24.gifסופי........../images/Emo98.gif תשרשרו לכאן תמונות של סופי.........הנה שרשור תמונות חדש נפתח....
../images/Emo24.gifסופי........../images/Emo98.gif תשרשרו לכאן תמונות של סופי.........הנה שרשור תמונות חדש נפתח....
S SofyTofy New member 10/6/03 #2 ../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif עד כמה שאני שמחה שיש תמונות של סופי - אני חושבת שזה מיותר אתם לא יכולים ליצור מהשירשור של אתי שירשור אחד גדול למה כל הזמן שירשורים חדשים ועוד של תמונות זה כל כך מיותר
../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif עד כמה שאני שמחה שיש תמונות של סופי - אני חושבת שזה מיותר אתם לא יכולים ליצור מהשירשור של אתי שירשור אחד גדול למה כל הזמן שירשורים חדשים ועוד של תמונות זה כל כך מיותר
A actress New member 10/6/03 #3 אוו מי שמדברת זאת שלא משרשרת לעולם דיי דיי עכשיו נקרעתי את מעירה לאנשים על השרשורים ועוד לא משרשרת בעצמך זאת היתה קריעה עכשיו. את פותחת שרשור אחד שרשור ובעצם יכולה לשרשר את כל ההודעות שלך טוב לא משנה אני לעולם לא אבין אותך.
אוו מי שמדברת זאת שלא משרשרת לעולם דיי דיי עכשיו נקרעתי את מעירה לאנשים על השרשורים ועוד לא משרשרת בעצמך זאת היתה קריעה עכשיו. את פותחת שרשור אחד שרשור ובעצם יכולה לשרשר את כל ההודעות שלך טוב לא משנה אני לעולם לא אבין אותך.
S SofyTofy New member 11/6/03 #4 אולי די../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif נמאס לי כל הזמן שאת מעירה לי! מתי לא שירשרתי? ואני שמחה שהצלחתי להצחיק אותך. חה חה.
אולי די../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif נמאס לי כל הזמן שאת מעירה לי! מתי לא שירשרתי? ואני שמחה שהצלחתי להצחיק אותך. חה חה.
ל ליאור 8282 New member 11/6/03 #5 ../images/Emo46.gifדייי.......מספיק../images/Emo70.gif למה כל שרשור פה חייב להפוך בסוף לאיזשהו ריב......דיי כבר נמאס!
../images/Emo46.gifדייי.......מספיק../images/Emo70.gif למה כל שרשור פה חייב להפוך בסוף לאיזשהו ריב......דיי כבר נמאס!
S SofyTofy New member 13/6/03 #8 די די די../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif זה שיש לך שלטון עליי ואת יכולה למחוק הודעות לא רצויות שלי זה לא הוגן - כי את מנצלת את זה נגדי נמאס מההערות שלך, ואם את חושבת שזה מצחיק - זה לא תודה
די די די../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif זה שיש לך שלטון עליי ואת יכולה למחוק הודעות לא רצויות שלי זה לא הוגן - כי את מנצלת את זה נגדי נמאס מההערות שלך, ואם את חושבת שזה מצחיק - זה לא תודה