נפילים 2.......

../images/Emo24.gifנפילים 2.......

היי לכולם יש נפילים 2 איזה כיף ביום חמישי הזה ניגמרת העונה השנייה של הנפילים הינה התקצי לפרק האחרון..... חמצן:נח מפעיל את השלב האחרון בתוכניתו.האים צורי יצליח לעצור אותו?או שענת המלצרית צדקה שראתה את נח יושב בחללית? ****ספיישל סוף עונה כול הפרטים חסויים***פרק אחרון... טוב ביוש...|סלינק||סלינק|

Yarinv

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעליי

בחמישי יש את הפרק האחרון של העונה הראשונה, לא השניה. עברית שפה יפה, תשתמשי בפסיקים ונקודות שנדע איפה משפט שלך מתחיל ונגמר.

ילד רע 16

New member
זו העונה הראשונה ולא השנייה.

וגם אני די מתרגש לקראת הפרק האחרון. אי השהות בפורום, החופשה ובכלל - עצם העובדה שהשלמתי כבר שבועיים פרקים - בסופי שבוע, עדיין.. די קשה לי להאמין שממש מגיע הפרק האחרון וסיום העונה הזו, ובכל זאת - זה הרבה פחות מרגיש סוף וגם הרבה פחות מתח וציפייה, כי שוב - לא צפיתי בצורה נורמאלית וחוויתי הכול יחד עם הפורום - יום יום, ערב ערב - כך שזה קצת אחרת, אבל אין סיכוי שאפספס ואין ספק ששורר אצלי מתח קליל לקראת הפרק. בכל מקרה, מקווה שיפתיעו! עד עכשיו ממש הופתעתי והייתי במתח, על הסיפורים המרגשים, הדרמטיים והאקשן אין מה לדבר - ממש מעולה, אבל הייתי ממש רוצה קצת יותר מתח. אם היוצרים הצליחו למתוח את כולנו בעוד שצפוי וברור לכול שצורי יצליח במשימתו וכולם יהיו בסדר - אני ממש מצפה להפתעה, שינוי, טוויסט קטנטן או אחד מהדברים הפשוטים יחסית - דמות מתה, דמות חסרה, מגיע מישהו חדש, משהו שיקשר אותנו לעונה הבאה. נקווה שיהיה אחד כזה, לפחות בשבילי.

למעלה