מפגש.!!!!!!!!

BlogTV Police20

New member
../images/Emo24.gifמפגש.!!!!!!!!

לכל אלו שחיכו!!! זה הגיע... תודה לכל אלה שלחצו שזה כבר יגיעה!!! המפגש יתקיים אך ורק ב15 לחודש!!!! לא ניתן להעברה..וזה סופי!!!! מקום המפגש ישנן שתי אופציות!!!! אבל כרגע הן סודיות!!!! נ.ב. זה יוצא יום ששי בבוקר!!!!! יאללה פי'גמות!!!!!!

BlogTV Police12

New member
כועסים!!

תומר!! לא מקובל!!! טוס תיהיה במפגש ותחזור ללימודים יש סופ"ש ארוך באוסטרליה!!! עמרי ויונית :)

Queenati

New member
אופס....יש בעיה קטנה...טוב גדולה...

אני יוצאת לחופשה ארוכה של כשבועיים (טסה לארה"ב לביקור מולדת/משפחתי). הטיסה הינה בתאריך שמייק ציין...ביום שישי... כמובן שאתם יכולים לקיים את המפגש בלעדיי(
) או להקדים אותו ביומיים או כמה ימים... לשיקולכם חמודים...

BlogTV Police31

New member
אני ממליץ על ה14 לחודש הכי טוב

כי ב15 אני בטבריה תעשו את זה ב14 בבקשה זה הכי נוח ככה אני חותך ישר לטבריה בבקשה בבקשה בבקשה הכי טוב יום חמישי אין עליו

BlogTV Police12

New member
ה-14 זה יום חמישי..

ואין שום חופשה מיוחדת בתאריכים האלו לפי מה שידוע לי.. ויש המון אנשים כאן שעובדים, זה לא נראה לי רעיון טוב.. כי הרבה לא יגיעו. אולי יום שבת הזה?

BlogTV Police10

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל ב 10/11 יום רביעי יש מפגש בשלוותא, אם יש לכם מקום יותר טוב תגידו אולי בעבודה של מיקי. אז תשריינו זמן מראש

BlogTV Police18

New member
הצעת יעול למפגש

המפגש הבא יכול להיות מוצלח ביותר, מה שבטוח אוכל בשפע, הדר הכינה סמבוסק מטריף, כל מי שלא טעם רצוי מאוד שיגיע, נ.ב תודה רבה על האירוח היה נפלא (מה עם המתכון?)

BlogTV Police10

New member
אם היה מפגש בחוץ הייתי מכינה

בכיף, אבל בקצב הזה שום דבר לא זז אז בינתיים 10/11 נשמע טוב

למעלה