מכתב מאמא

1אמא שלך

New member
../images/Emo24.gifמכתב מאמא

בת שלי ,,, נכון את ביקשת ואפילו התחננת ואני אמא שלך ניסיתי להסביר לך כמה אני פוחדת ...ואת שוב ניסית להסביר כמה זה חשוב לך חברתית.. והבוקר בשעה כה מוקדמת יצאת מהבית כן לטיול שנתי בן יומיים... ילדה שלי ראיתי את החיוך המאושר שלך הבוקר הבנתי כמה בגיל הזה, חיי החברה זה דבר יקר בת שלי רוצה שתדעי שזה לא אני שלא רציתי זה הלב שכל כך פוחד מהמצב הבטחוני ... אז מחכה כבר למחר בערב שתפתחי את הדלת עם החיוך המקסים שלך על השפתיים ... התיק הגדול על הכתפיים .. ותאמרי לי אנחנו שוב השתיים .. אוהבת אמא שלך

לא יכולה שלא להזדהות עם הכתוב....

ממתינה להודעה ממך מחר שהילדה שבה עם חיוך גדול על שפתיה..... ו......... נסי לישון קצת הלילה ....

גיוRא

New member
שתהנה..ושתהני לשמוע את זה ממנה

כשתחזור מחר בשלום... כולנו בסירה אחת... רבאק...אין מה לעשות..לא יכול לראות את עצמי ללא כל הטיולים והמסביב..בתקופתינו..

גילית.

New member
מבינה לליבך, תנסי להעסיק את עצמך

תנסי להעסיק את עצמך, בזמן שהיא בטיול. מנסיון ברגע שעסוקים, הזמן פשוט עובר מהר יותר. נכון כשפתאום הטלפון מצלצל, חושבים או הנה היא מצלצלת, ושוב ניזכרים, אבל אין לנו כהורים מה לעשות אי אפשר להגביל את הילדים, שגם ככה לא חיים בתקופה רגילה, ולפה הם לא יכולים לצאת שמא... ולפה הם לא יכולים לצאת שמא... מאחלת לך שהיא תגיע בעוד יומיים, ואז תתאחדנה, אתן השתיים, מגילית

למעלה