מיפגש תפוז

פרטים למפגש

אנשים יודעים שמיפגשים מתחילים בשעה שתיים עשרה עד הבוקר המקום זה בכיכר אתרים בסנוקר אצל שימיוזה בתל אביב

פולי יקירתי

אני מארגן מפגש סיליקון בתחנה המרכזית בירושלים.... רק מי שהגלאי מצפצף עליה מוזמנת פרטים וזה יותר מאוחר P:

אין בעיה רשמתי לפניי...

רק שאני קצת עצבנית עלייך שאתה לא עונה לי לשיחות ולהודעות SMS ליתר דיוק אני כועסת!

פולי יקירתי

זה הכל מאהבה........ אני לא עונה כי אני אוהב לסנן אותך....... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וואלה כששלחת לי תSMS לא יכולתי לקרוא אותו בכלל עד יום אחרי ובקשר לשיחות אמרתי לך כבר! ישנתי! גם לי מותר לישון!

תשובה ללמה תפוז לא יוזמת מפגשים

תפוז מערכת של אינטרנט ולא של בנית מיפגשים כאשר אנו יוזמים כבר למעלה מ 3 שנים מיפגשים עצמיים בין החברים וגם כאשר מארגנים מסיבות תפוז אינו מרשה לשדר את התמונות של האנשים של מסיבות (מיפגש) תפוז לכן אנו הותיקים דואגים לגחלת טובה ובריאה של מיפגשים לכול הגולשים כאן ולדעתי תפוז כן צריכה לעשות מיפגשים של אנשי תפוז כי יש לזה דרישה גדולה גם לסתם מיפגשים בסנוקר או במעודון ריקודים

אתה טועה ומטעה...

דעתי היא שונה. חברת "תפוז אנשים" מחזיקה את האתר שלה כבר שנים רבות. בחור בשם רביד בכינויו BID אירגן בעבר מפגשים שהצליחו במידה רבה מתוך יזמות נטו וללא שום התערבות של תפוז. ידוע כי היא לא חברה אשר מארגנת מפגשים אלא היא חברה אשר מתחזקת את האתר ודואגת לעינייניה הטכניים ולא לחברתיים. על הגולשים לקחת אחריות ולארגן מפגשים לפי מידת הרצון והצורך. סיבה נוספת ועיקרית היא שאירגון מפגשים וביצועם יכול לגרום לתפוז בעיות משפטיות ולכן הם נמנעים מכך. שיהיה בהצלחה, פולי :)

רביד חבר

רביד אדם ניפלא ואינו שייך למערכת תפוז ועל זה יש לברך אותו על כל אותם מיפגשים ניפלאים שארגן ותפוז אנשים צריך לפרגן לו ולתת לו את כל הקרדיט הראוי ולדעתי תפוז צריכה לעזור לרביד לארגן מיפגשים כאלה אשר מגבשים את החברים הגולשים כאן לכן נעשים מיפגשים כאלה עם היה לרביד עזרה למיפגשים שארגן אז רביד לו היה מוציא הרבה כסף מיכסו כדי לארגן את המיפגשים האלה לכן שרביד נופל אנחנו נופלים איתו ותפוז אפילו לא מציע את עזרתו לכן יש לתת לרביד את כל הקרדיט והערכה מכל הגולשים אומר עוד דבר לרביד היקר אתה חבר תותח והמון תודה ומי יתן ותמשיך בעשיה הנפלאה של המיפגשים האלה

יש מיפגש אין דחיה

ביום חמישי ב14.8.08 מתקיים המיפגש כרגיל למרות השמועות שיש כאן כולם מוזמנים להגיע עם מצב רוח טוב

בקלפים

New member
אני אגיע בכיייף.

תארגנו לי מיטה חמה
ובחורה ערומה עם ציצים גדולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה