מה העיניינים?

../images/Emo24.gif מה העיניינים?

בהמשך לתגובתי האחרונה,רציתי לשאול את דעתכם: מי 5 הראפרים הכי טובים בארץ? איזה הרכבים לדעתכם יצליחו לפרוץ מבועת "הסצינה" לקהל הרחב? מחכה לתשובות. רק אהבה-מני

חד וחלק!!!!!

ההרכבים ש"יפרצו את בועת הסצנא" : השבט שבאב כלא 6 אני די עייף לא עולים לי עוד שמות!!! הרבה כישרון יש לנו פה!!!

../images/Emo8.gif

5 הראפרים הכי טובים : מני ש"ס באזוקה שירי מוקי די והלהקות שיכולות לפרוץ הן : שבא"ב מוקי ופילוני
עכשיו ברצינות קשה לענות תשובה כנה כשמישהו שהוא ראפר בעצמו שואל... Alex

G-Ruff

New member
המממ דעתי...

סאבלימינל - כבר פרץ בויאקה - בתהליך של פריצה השבט - שיש בהם כל כך כישרון ויכולת ועם קצת עזרה יש להם ממש סיכוי טוב לפרוץ ולהצליח. פיזדה - יש להם סגנון וסטייל פשוט מצוין, כיף לשמוע אותם וגם יש להם קשרים שזה מאוד חשוב אז אני בטוח שהם יפרצו ויצליחו. שבאב - כשרון יש שם אבל עם כל הכבוד פחות מאחרים אבל הם כבר חתומים בלייבל של שבק ככה שדיסק בטוח יצא להם, נראה מה יהיה איתו. וחוצמזה בהופעה בפסטיבל הבירה שבאב ממש הפתיעו! עם המון אנרגיות ופאן שיש בהם. היו הרבה יותר טובים ממש שחשבתי בהתחלה. כלא 6 - יש המון המון כשרון לכלא 6 אם הם יתחילו לעשות יותר ויותר שירים כמו שני השירים החדשים שלהם עם צ´ולו ועם דניאלה. כי עם כל הכבוד כמה ששירי האגו שלהם נשמעים טובים, הם לא יצליחו מחוץ לסצינה שלנו. ולדוגמה "כחול לבן" שיר ענק לדעתי אבל בכל זאת מציק שאומרים שם בערך 30 פעם במשך השיר כלא 6 וכמה הם גדולים. אנשים מבחוץ פשוט יגכחו על זה. אגו בעברית אף פעם לא ישמע טוב כמו באנגלית וגם לא צריך לנסות לעשות אותו. צריך לחפש כיוונים אחרים בנוסף למוזיקת מחאה שזה דבר חשוב יש את הכיוונים של הפאן והצחוק כמו שפיזדה והשבט(אני מתייחס גם לאמורא גם לראסטה קישקשתא וגם לדיגיביט וטי רקס) מביאים. חוצמזה יש עוד אנשים שאני תופס מהם הרבה כמו: סטרייק וקון איי שהם פשוט מדהימים במילים אבל צריכים להתשפר ועוד ישתפרו בביצוע ללא ספק. ושכחתי כמובן את בייאן וטי אן שהם שניהם ליריסיסטים מצוינים והם עושים את ההיפ הופ הכי אמיתי כאן וזה מוזיקת מחאה וללא ספק יש להם סיכוי לפרוץ עם זה. מצטער אם שכחתי מישהו... אה כן סנייפס!!! הוא פשוט אדיר !!!
גרג, בוטנים זה אינטרנט ונטוויז´ן זה פחית טונה! מה???

קצת נשמה...!

מה עם איינג´ל (ורפי) הבנאדם ליריקסט ענקי , כל דבר שיצא לו (לפחות שאני שמעתי) היה ממש קרוב למושלמות... ואיך העזת לשכוח את מומי! הבנאדם עושה משהו יוצא מן הכלל , אומנם אתה ורבים אחרים לא אוהבים\מעריכים את סגנון המוזיקה שלו... , אבל אני בהחלט כן! ואני בטוח שאני לא לבד!! אז תנו לבנאדם את הכבוד הראוי לו!!! עדי , מגלה כשרונות בע"מ (הגילוי הראשון:סנייפס-המלך גדול)

G-Ruff

New member
תופעה אצל אנג´ל

כמה שהליריקס שלו באמת יפים בעיקר ב"מסיכות" יש תופעה לשירים של אנג´ל להימאס אחרי2-3 השמעות, ככה זה אצלי לפחות. גם מסיכות וגם המלאך נמאסו עלי ממש מהר והם לא שירים רעים... בקשר למומי סליחה סליחה סליחה!!! איך שכחתי!!! אומנם אני לא חולה על הסגנון הזה אבל ללא ספק שהוא יצליח כאן, הרבה מאוד אנשים אוהבים סול ור&ב טוב ואי אפשר שלא להעריך את הקול המדהים של מומי וללא ספק הוא יהיה הצלחה גדולה כאן! ועדי יא אשכנז קטן ושקרן! אני זה שגיליתי את סנייפס!!! אני אמרתי לך תוריד אותו ובקושי הצלחתי לשכנע אותך! מה היינו עושים בלי סנייפס היום??? אומן פשוט אדיר שמעביר רגשות כה עמוקים של כאב בשיריו(יא מפגר!!! אני אדפוק לך בראש שעון מעורר!!!) אוי! פשוט להזיל דמעה!

להמאס....?!?!?!?! , ממש לא!!!

השירים שלו ממש לא נמאסים... להיפך אפילו אפשר להנות מהם אחרי 10-20 השמעות...

double M

New member
גם אצלי קרה אותו מקרה

יש לו משהו כנראה בסגנון, שבהתחלה אהבתי את השירים ששמעתי ואחרי כמה האזנות הם נמאסו עליי

G-Ruff

New member
המממ לדעתי...

סאבלימינל - כבר פרץ בויאקה - בתהליך של פריצה השבט - שיש בהם כל כך כישרון ויכולת ועם קצת עזרה יש להם ממש סיכוי טוב לפרוץ ולהצליח. פיזדה - יש להם סגנון וסטייל פשוט מצוין, כיף לשמוע אותם וגם יש להם קשרים שזה מאוד חשוב אז אני בטוח שהם יפרצו ויצליחו. שבאב - כשרון יש שם אבל עם כל הכבוד פחות מאחרים אבל הם כבר חתומים בלייבל של שבק ככה שדיסק בטוח יצא להם, נראה מה יהיה איתו. וחוצמזה בהופעה בפסטיבל הבירה שבאב ממש הפתיעו! עם המון אנרגיות ופאן שיש בהם. היו הרבה יותר טובים ממש שחשבתי בהתחלה. כלא 6 - יש המון המון כשרון לכלא 6 אם הם יתחילו לעשות יותר ויותר שירים כמו שני השירים החדשים שלהם עם צ´ולו ועם דניאלה. כי עם כל הכבוד כמה ששירי האגו שלהם נשמעים טובים, הם לא יצליחו מחוץ לסצינה שלנו. ולדוגמה "כחול לבן" שיר ענק לדעתי אבל בכל זאת מציק שאומרים שם בערך 30 פעם במשך השיר כלא 6 וכמה הם גדולים. אנשים מבחוץ פשוט יגכחו על זה. אגו בעברית אף פעם לא ישמע טוב כמו באנגלית וגם לא צריך לנסות לעשות אותו. צריך לחפש כיוונים אחרים בנוסף למוזיקת מחאה שזה דבר חשוב יש את הכיוונים של הפאן והצחוק כמו שפיזדה והשבט(אני מתייחס גם לאמורא גם לראסטה קישקשתא וגם לדיגיביט וטי רקס) מביאים. חוצמזה יש עוד אנשים שאני תופס מהם הרבה כמו: סטרייק וקון איי שהם פשוט מדהימים במילים אבל צריכים להתשפר ועוד ישתפרו בביצוע ללא ספק. ושכחתי כמובן את בייאן וטי אן שהם שניהם ליריסיסטים מצוינים והם עושים את ההיפ הופ הכי אמיתי כאן וזה מוזיקת מחאה וללא ספק יש להם סיכוי לפרוץ עם זה. מצטער אם שכחתי מישהו... אה כן סנייפס!!! הוא פשוט אדיר !!!
גרג, בוטנים זה אינטרנט ונטוויז´ן זה פחית טונה! מה???

fuq

New member
ללא ספק אחרי ההופעות בעיר הבירה

אני יכול להגיד ששבאב יצליחו הכי הרבה,לא רק בגלל שמאחוריהם עומדים שב"ק אלא בגלל כל הכשרון שיש להם,בעיר הבירה אהבתי אותם כמעט באותה מידה של בויאקה,במיוחד ת´שיר "אל נורא עלילה" הם פשוט תותחים ש"ס מופרע,מני חיית במה,בזוקה יש לו קול מגניב ושירי כוסית
סתם בצחוק,גם שירי מצוינת.ולגבי האחרים אני חושב שפיזדה יצליחו ואפילו יותר מכלא שש,מה לעשות,אני לא כ"כ אוהב את כלא שש,אבל בינתיים מי שהכי עושים עליי רושם עצבני זה שבאב.לגבי השבט לא שמעתי כ"כ הרבה שירים שלהם אבל שמעתי את "תן לזמן לנצח" ואם זה שלהם אז בהחלט יש להם כשרון. אופיר אגב מני צור איתי קשר באי מייל או באיי סי קיו 115646184 אני צריך אותך דחוף זה בקשר לאתר שלי יאגה-יו

inbalit

New member
אח, מני מני הנה לך.......

לא רוצה להיתחנף חס וחלילה אבל ש"בב יש סיכוים די גדולים! כלא 6 יאגא יו כולנו עם מאוחד, בוי בוי בויאקה כבר כבשו לבבות רבים של אנישים. ופיזדה םפאמילי שאני אישית מאוד מחבבת ואיך לא- שב"ק מיוזיק שבגללם אנו כאן,(אני לפחות..) וזהו אבל אל חשש יקומו עוד אלפי הרכבים קטנטנים ושווים החלט!!!!!! חכו לקיץ הבא חבריה.. ומני´לה תחזיר תשובה, אני מחכה יוו נאו אבאוט איי טאולקיג love and love inbal

MC JaNaNa

New member
דעתי...

כלא 6 פיזדה פמילי TN וכל החבר´ה הרביעייה הפותחת ועם הרבה ריספקט לפי מה ששמעתי ל-"מומי לוי" הולך להיות אלבום פצצה בשיתוך המון אומנים אז בהצלחה. PEACE ג´ננה

Gershenman

New member
דעתי...

אני מניח שלא מחשיבים את בויאקה וה TACT אז... -כלא 6 -שבאב -הארכיון-אבי ואבי יכולים להצליח בגדול -השבט -פיזדה GERSHENMAN

לדעתי.........

בוייאקה הולכים להצליח בגדול וכבר עכשיו מרגיש את זה בהשמעות רבות ברדיו(לפני כמה ימים שהשמעתי לאחותי את קונטרה דכאון היא אמרה לי שהיא שמעה את זה שלוש פעמים אחרי זה ברדיו!) כלא 6 להקה עם פוטנציאל אדיר שלוש ראפרים מעולים שאם הם לא יצליחו זאת תיהיה אכזבה גדולה לשבאב לדעתי יש גם פוטנציאל מצויין להצליח ואני מאמין שהם גם יצליחו אם הכל ילך חלק ונכון פיזדה-להקהת שיכולה להצליח בגדול עם קסוטו הראפר המעולה דובי עם הסטייל הכל כך מיוחד שלו וסוניק.....איזה ענק!ראפר עם ליריקה מדהימה פשוט ואחד הבכירים והראשונים בסצינה ועם הקול המיוחד שלו אבל הם לא יצליחו למה?כי הם מאוד מאוד אנדרגראונד לא מרבים להופיע ולהראות במקומות ולא מוציאים שירים ולא שומעים על כל תוכניות שלהם להצליח........ מספר להקות בעלות פוטנציאל להצליח בסצינה ואולי יותר הם:שלוש לראש(שיר מעולה במיק למקס2-שטרות) ושורטי ראפרית מצויינת והשבט-חבורה של יוצרים מוכשרים ומעולים אני אישית מאוד אוהב ומעריך את סבא ג´ון ואת דיגיביט שהולך רק להתפתח לטובה(ויותר טוב מעכשיו זה לא קל:) )

Curly

New member
אני לא מבינה כל כך גדולה

אבל אחרי הבירה ראיתי שבויאקה ממש טובים ואהבתי סבלימינל גם נחמד מאוד אהבתי את ראסטה קישקשתה וכלא 6 זאת דעתי הצנוע קבלו אותה איך שבא לכם. טל

BIGO-G

New member
תגובה רק להרכבים

בלי להתייחס לבוייאקה למומי לוי, שבק ס´, סאב והצל והרביעיה הרכבים יחסית אלמוניים לציבור שיפרצו ואני מקווה שיפרצו כלא 6 פיזדה TN

למעלה