מהרגע שפרצה אל ליבי

giuliani

New member
../images/Emo24.gif מהרגע שפרצה אל ליבי

התחלתי למלמל מילים של זהב,כן יקירתי ויווה אלפא בלונדי כן את האחת והיחידה זאת שגרמה שוב לטעום מהפרי האסור אבל הכל כך טעים וממכר,בתור אחד שהולך תמיד על הקצה,לא האמנתי שכך אצליח להרגיש שוב אז תודה לך,במיוחד אחריי דברים שעברתי וצפוי לי שבוע קשה ביותר,אבל שאני איתה אני בטוח... אז לך נסיכה אל דאגה בקרוב תהפכי שוב למלכה.

ממש לא מאיר אריאל..

להקה בשם "יציאת חירום" שיר מדהים שבכל פעם גורם לי להעלות זכרונות יפים.. תני לי לראות אותך מתפשטת מולי תני להרגיש את הרגע שבו תהיי שלי בואי כי קר עכשיו כשאת לא איתי מול המוכר הרגוע את זעזוע תני לי לראות רק אותך..רק אותך..רק אותך..

נהדרת עכשיו...

"מהרגע שבו פרצה לליבו הניחה טירוף על עיניו וכך לא שקט הוא החל משוטט מלמל מילים של זהב אווו, אווו נהדרת עכשיו אווו, אווו נהדרת עכשיו וכך מכושף הניח שפתיו ובא אליו טעם גופה ואז הוא ידע שלנצח איתה עזב כל דבר מלבדה "

שיר מקסים ../images/Emo99.gif

הלא חוקי צרב לי על דיסק את השיר הזה, ואני עד היום מקשיבה לו כל הזמן בבית וברכב, עם חיוך מתוק על השפתיים ובעלי לא מבין למה אני מקשיבה לשיר הזה כל הזמן

קבל ../images/Emo9.gif

"...Jerusalem here I am Jerusalem je t'aime (2x) ישראל יקרת׳ ישראל יקרת׳ אני אהב אתך ישראל יקרת׳ ישראל יקרת׳ ישראל יקרת׳ ישראל יקרת׳ אני אהב אתך ישראל יקרת׳ From the bible an the coran Revelation in jerusalem שלום, ﺴﻻم آﻠﻜﻮم..."

מירי 25

New member
ג'ולי מתוק..

אל דאגה השבוע הקרוב יהיה טוב יותר מהשבוע שעבר ...

למעלה