לשרגא 1

jarom41

New member
../images/Emo24.gifלשרגא 1

הרוע והשינאה חירבו את העם יש לך שם פולני ולכן תדע מהיכן באתה ולהיכן אתה הולך והעיברית העילגת שלך דומה למישהו שאני מכיר סבא וסבתא שלי נספו בשואה בגלל אנשים כמוך שגילו" ליהודים" את המקום שלהם ה"יד וגם בתורה הרוע גרם לנזק לעם הנבחר ואני לא מתכון לפלסטינים או למיתחזים ליהודים שבעברם היו בני העם הפלסטיני

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ככה אתה כותב על אחיך....?

jarom41 לא יפה לכתוב ככה על אח שלך סרגל הוא שרגא פישל.... אתה בטח מכיר אותו ....נכון....?

רבותי sragl1 נחסם מכניסה לפורום

ווכזה ומהסיבה שאין לו את היכולת להגיב אני מבקש לא לעלות נושאים בהקשר עליו ,זה ייחב אותי לשחר חסימה (ובאמת שלא בא לי) זה הזמן לנצור יש לי כוונה לעביר את הפורום למחליפי כשהוא נקי לחלוטין . גיא

mndi gold

New member
סרגל נחסם,בגלל שחשף את הפרצוף האמיתי של גיא

ולידיעת הקוראים המועטים של הפורום,שגיא מנשרוב דואג לחסום כל מי שחושף שחיתות,הוא את המניע האמיתי שבגללו גיא מחזיק בניהול הפורום,והוא להשתיק אנשים שרוצים להשמיע את קולם. ובנוסף לכל זה הוא שולח מכתבי איום לכותבים בדואר הפרטי. תלונה כמובן תוגש להנהלת הפורומים של תפוז. וגיא יש לי מסר בשבילך,כאנשים ישרים והגונים אנחנו ממש לא פוחדים ממך. בימים הקרובים יפתח פורום לוד באתר של ידיעות אחרונות ושם כנראה לא יהיה מחיקת הודעות,ואיומים.

711

New member
גיא זה לא יפה לשלוח לי מכתב מלא איומים בפרטי

לא ראיתי שמחקת הודעות פוגעות של חברים שלך, אבל בקלות מחקת הודעות שלי,ולא בגלל צורת הכתיבה. אלא בגלל שעניתי לחבר שלך מר אסא,בדיוק בסיגנון הכתיבה שלו. אני לא מכיר לא אותו ולא אותך באופן אישי,אבל לפני שאתה פונה אלי ומאיים תבדוק את עצמך טוב. הייתי מצפה ממך שתתנצל,כי אני לא איש שמחפש מריבות. אבל שלא תחשוב,ולו לשניה אחת שאני פוחד ממך או מהאיומים שאתה שולח לי בדואר הפרטי

711

New member
גיא אני לא אכתוב פה יותר בגלל הפחד ממך

למעלה