לכל השוטים...

sHotZy M

New member
../images/Emo24.gif לכל השוטים...

אז קודם כל אתם ממש חמודים ובקשר לדיסק, הם אמרו בהופעה שהוא יצא בשלושים אבל לא משנה העיקר שיש לי אותו וזה הדיסק הכי יפה ששמעתי (חוץ מהדיסק הראשון שלהם שגם היה מאוד יפה) הוא מאוד מגוון והשירים שאני הכי אוהבת בו הם:ה-כ-ל אבל השיר שאני הכי אוהבת הוא "מי" (ואהברהם שר כ"כ יפה,ואם הוא לא היה נשוי אני הייתי מתחתנת איתו כי הוא כ"כ מקסים...
) בגלל המוזיקה ובגלל המילים היפות שלו. קוראים לי מור ואני בת 19 מראשל"צ והכינוי שלי זה "שוצי"(ככה החברות שלי קוראות לי) ולא שטוזי כמו שמישהו רשם למרות שזה גם שם חמוד... וה-M זה בגלל שקוראים לי מור... אני מאוד שמחה שיש פורום של שוטי הנבואה שבו אני יכולה לדבר על הלהקה שאני הכי אוהבת והכי מתחברת אליה מכל הנאלחויות שמסתובבות עכשיו במוזיקה הישראלית.. איזה כייף שיש אותם ובמיוחד איזה כייף שיש את אברהם
וד"א, מי יודע מתי תהיה ההופעה הבאה שלהם?

כפרע עליך...אז תקשיבי יקריתי

הפורום לאחרונה ממש מת ובגלל שאני בחופשת מגן ובלאגנים ואני משועממת כמו שלא הייתי אף פעם אני נכנסת לכאן כל חמש דקות! =/ השוטים האחרים כאן לא מזיזים את עצמם כדי לראות מה התחדש בפורום אבל לא נורא...=) אז ברוכה הבאה! מי שקרא לך שטוזי (בטעות =/) הייתי אני.. מואשמת... וייאאא אני גם מראשון...דבסט... ואת מוזמנת לקרוא גם טופיקים אחרים ולהבין מה קורה פה בדיוק כי אתמול רק דיברנו על זה שיש להם בשבועות הופעה בפסטיבל משגב.. אז תתעדכני...תבורכי... וראשלצים משתלטים פה על הפורום!!! או שלא...?!?? o_O

sHotZy M

New member
למואשמת באחזקת סמים...( גדולה!)

קודם כל, מה השם שלך? (כי הכינוי שלך ארוך מדי
) ומאיפה את בראשון? יכול להיות שאנחנו גרות באותו רחוב ואין לנו מושג מזה.... איזה באסה שיש להם רק הופעות רחוקות... אבל בשבילהם אני מוכנה להשקיע וליסוע רחוק... ובבקשה תגידי לי דבר אחד... עמית זה האח שעושה את הקולות... אז מה עושה עידן? ואסי? אני כל הזמן מתבלבלת ביניהם... גאד דמט!

כנסי יה מעגניייבהה...

אז ככה את יכולה לקרוא לי מואשמת..את יכולה לקרוא לי הדר... הסבירות שאנחנו גרות באותו רחוב קלושה לחלוטין טין טין כי אני גרה במקום שבו ל-א שומעים שוטי הנבואה + ראשון היא פאקינג ענקייייית!!! אז אני גרה במערב...כן כן כל החורים למיניהם .. וזה שיש להם "הופעות רחוקות" זה שטויות... או שלוקחים אוטבוסים או עם ידיד שיש לו ריישון או טרמפים..=/ עכשיו שאלת שאלה על כן אני יענה לך.. כולם עושים שם קולות!!! בעיקרון הקולות "המעגניבים והמצחיקים" (כמו שאמרו כאן למעלה) עושה גלעד אבל גם רואי ואבי ועמית עושים קולות... עידן הוא אח של עמית...הוא התופיסט... בקיצר יש לך עוד שאלות דברי אחותי..נשמח לעזור !

sHotZy M

New member
../images/Emo85.gif לנאשמת..

תודה אחותי, החכמת אותי... כשהתחלתי לשמוע אותם אני בכלל לא ידעתי איך הם נראים עד שראיתי את הקליפ של "מה קרה לך" שזה אחד השירים שאני הכי אוהבת ביקום כולו!!!!! והם היו בתוך העיגולים האלה על מסך שחור... קליפ מטורף וישר מתי עין על אברהם שהיה קרח באותו זמן... ועדיין יש לי חסך... עד שאת אמרת לי ידעתי בברור מי אלה אברהם,רואי(שגם אותו אני מאוד אוהבת..) גלעד ועמית (שד"א, הוא לובש את השמלה הלבנה בקליפ נכון?) אבל תמיד התבלבלתי בין עידן לאסי...

אני שמחה שהחכמתי אותך....

(ככה קוראים לזה? ) וכן עמיץ זה הוא שלובש את השמלה (גלביה מה שזה לא יהיה) בקליפ של ידיעה.... היום ראיתי את הקליפ "מה קרה לך"... פשוט נהנתי...!!! לא משדרים אותו הרבה זו רק הפעם העשירית בערך שאני רואה אותו...=( בקיצר יום טוב...עוד שאלות...אליי או לאחרים שמבינים פה..=)

nawa

New member
הופעות בקרוב...

ב-20 לחודש השוטים הולכים להופיע ביום הסטודנט באוניברסיטת חיפה וב-26 לחודש הם הולכים להופיע ביחד עם עידן רייכל בפסטיבל משגב ! בואו בהמוניכם !!

לא יודעת אבל היום יש יום הסטודנט

בת"א ומופיעים המון אמנים...(השוטים לא...תרגעו) כן...רק אני צריכה לשבת בבית וללמוד למגן בתנך...=(

למעלה