../images/Emo24.gif לכל השוטים...
אז קודם כל אתם ממש חמודים ובקשר לדיסק, הם אמרו בהופעה שהוא יצא בשלושים אבל לא משנה העיקר שיש לי אותו וזה הדיסק הכי יפה ששמעתי (חוץ מהדיסק הראשון שלהם שגם היה מאוד יפה) הוא מאוד מגוון והשירים שאני הכי אוהבת בו הם:ה-כ-ל אבל השיר שאני הכי אוהבת הוא "מי" (ואהברהם שר כ"כ יפה,ואם הוא לא היה נשוי אני הייתי מתחתנת איתו כי הוא כ"כ מקסים...
) בגלל המוזיקה ובגלל המילים היפות שלו. קוראים לי מור ואני בת 19 מראשל"צ והכינוי שלי זה "שוצי"(ככה החברות שלי קוראות לי) ולא שטוזי כמו שמישהו רשם למרות שזה גם שם חמוד... וה-M זה בגלל שקוראים לי מור... אני מאוד שמחה שיש פורום של שוטי הנבואה שבו אני יכולה לדבר על הלהקה שאני הכי אוהבת והכי מתחברת אליה מכל הנאלחויות שמסתובבות עכשיו במוזיקה הישראלית.. איזה כייף שיש אותם ובמיוחד איזה כייף שיש את אברהם
וד"א, מי יודע מתי תהיה ההופעה הבאה שלהם?
אז קודם כל אתם ממש חמודים ובקשר לדיסק, הם אמרו בהופעה שהוא יצא בשלושים אבל לא משנה העיקר שיש לי אותו וזה הדיסק הכי יפה ששמעתי (חוץ מהדיסק הראשון שלהם שגם היה מאוד יפה) הוא מאוד מגוון והשירים שאני הכי אוהבת בו הם:ה-כ-ל אבל השיר שאני הכי אוהבת הוא "מי" (ואהברהם שר כ"כ יפה,ואם הוא לא היה נשוי אני הייתי מתחתנת איתו כי הוא כ"כ מקסים...