לכולן אני משועממת בואי להציל אותי... נ.ב ההודעה כתובה בלשון יחידה אבל מתיחסת לכולכן
ר רוית20 New member 15/8/01 #1 ../images/Emo24.gif לכולן אני משועממת בואי להציל אותי... נ.ב ההודעה כתובה בלשון יחידה אבל מתיחסת לכולכן
../images/Emo24.gif לכולן אני משועממת בואי להציל אותי... נ.ב ההודעה כתובה בלשון יחידה אבל מתיחסת לכולכן
P plus New member 15/8/01 #5 איזו? ההיא בבועה או אנג´לינה אשתי? מה קורה רוית עדיין משועממת..? יש עכשיו את "את יפה" מהחדש של קורין אלאל... אחלה שיר. לירון
איזו? ההיא בבועה או אנג´לינה אשתי? מה קורה רוית עדיין משועממת..? יש עכשיו את "את יפה" מהחדש של קורין אלאל... אחלה שיר. לירון
ר רוית20 New member 15/8/01 #6 PLUS " את אגם של מים מתוקים ואני ההרים המקיפים אותך..." באמת אחלה שיר. נ.ב התמונה עם הבועה (השדיים ) או שאסור מילים גסות...
PLUS " את אגם של מים מתוקים ואני ההרים המקיפים אותך..." באמת אחלה שיר. נ.ב התמונה עם הבועה (השדיים ) או שאסור מילים גסות...
ב בר (בת) New member 15/8/01 #12 ../images/Emo27.gif פלוסית תתפסי מאמי.. ../images/Emo27.gif אופסססססס.. פגעתי.. ב.. רוית בעין.. איזה עצוב!
../images/Emo27.gif פלוסית תתפסי מאמי.. ../images/Emo27.gif אופסססססס.. פגעתי.. ב.. רוית בעין.. איזה עצוב!
P plus New member 15/8/01 #14 רוית נשמתי, שימי שקית תה על העין הפגועה, זה יעבור צ´יק-צ´ק.. (תרתי משמע..)