לכולם

MsPiggy

New member
../images/Emo24.gif לכולם

אני מלאה באהבה היום! אז כולכם מקבלים חיבוק!!! ויש לי נשף מחר... אם היה לי יותר אומץ הייתי מגיעה לנשף איך שאני באמת רוצה - עם כותנת לילה ונעלי עקב! אבל בגלל שאין לי כזה אומץ אני פשוט אביע את המחאה שלי בכך שאני אגיע לנשף בלי איפור
מישהו רוצה להיות הבן זוג שלי?¿

MsPiggy

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

לסלי

New member
מיס פיגי היקרה:

הייתי ביום שלישי במסיבת סיום שלך והיא היתה מהממת ביותר!!! את הופעת בחלק האומנותי?

MsPiggy

New member
לא....

את היית במסיבת סיום שלי? אני לא הייתי במסיבת סיום שלי!!! לא הרגשתי טוב באותו היום אז החלטתי לא לצאת מהבית... איך היית במסיבת סיום שלי?

לסלי

New member
אוי....

מקווה שאת מרגישה היום יותר טוב. איך הייתי במסיבת סיום? - אה, זה פשוט, באתי ברגל....
טוב, תמיד תוכלי לקנות את הקלטת וידאו שהם הכינו. יש לכם ממש שכבה של מוכשרים . (ויפים!!!).

MsPiggy

New member
רגע, את אימא של מישהו מהתלמידים?

אחות? אח?¿? רגע! את גרה בקרית מוצקין??? פרטים... אני רוצה פרטים!!!

מחאה ?

אז ככה קוראים לזה היום? קבלי ח"ח מזאת שמתכוונת ללכת בלבוש הדור [טרנינג ונעלי ספורט ] לחתונה בשבוע הבא תהני מותק

MsPiggy

New member
../images/Emo22.gif

אני אוהבת את הגישה שלך ואני ממש אוהבת אותה בגלל שלחתונה היחידה שאני הלכתי אליה אימא שלי החליטה שאני צריכה לקנות בגדים חדשים, וכמו כן להכניס אותי לנעלי עקב בפעם הראשונה של החיים שלי... זה היה סיוט - כל מה שאימא שלי אוהבת אני לא אוהבת ככה שבסוף נכנסתי לאיזה בגד שבכלל לא הרגשתי בנוח בו ועוד עם נעלי עקב... טרנינג ונעלי ספורט! כן!!! זו הדרך...

למעלה