ייאיי!!!!!!!

xMy imMortaLx

New member
../images/Emo24.gifייאיי!!!!!!!

אני ממש שמחה!!!!!!!! הפורום שלכם מצא חן בעיניי!!! כולם......כל כך נהנים!! נו...גם אני רוצה!! חחחח...... באמת!!! קודם לא רציתי להיכנס בגלל שלא היה לי חשק!! ואתן כולכם עשיתם לי חשק!!1 וחוצמזה אני כזה חרשתי תמונות של אורלנדו!!!! ואני מתה עליו הוא סססססססקקקקקקסססססססייייייייייייייי ראיתי אותו בשודדי הקאריבים!?!? משהו כזה(חחחחח...) והוא משגע!!!! ואני כזה רואה את התמונות שלו כאן מעוצבות ואני גם רוצה להצתרף לתחרות!! אבל לא נראה לי שאזכה או משהו כי אני לא טובה כל כך.... להשתמש בתוכנות!!! ואהה דרך אגב...קוראים לי אסיה ני מכפר קמא!! נעים מאוד!!!!
אז זהו......חחח......אני מקווה מאוד שאשתלב כאן!!!

ChipiM

New member
ברוכה הבאה! ותכיני רקע... ../images/Emo140.gif

ד"א גם אני אוהבת את אוונסנס... השיר הכי טוב (לדעתי) lies.... מהמם!!! אבל לא מהמם כמו אורלנדו... חחח

xMy imMortaLx

New member
וואללה!!

יפה!! גם לדעתי השיר הזה מהמם!!!!! ואני אנסה להכין רקע....יאללה לעבודה....חחח....

ChipiM

New member
בהצלחה!!! ועוד ד"א- ../images/Emo140.gif

נכון באחת ההודעות באיזשהו פורום כתבת שנולדת ב14/12/89. זה יום אחד לפני!!!!!!!!!!!!! מגניב ביותר!!!!!!!!!!!!!! ויש לך שם יפה... {את הילדה השניה שאני מכירה בשם הזה}

ChipiM

New member
טעות טיפשית שלי.. יום אחד אחרי...

זו בגלל השעה...חחחחחחחח

xMy imMortaLx

New member
../images/Emo2.gif.....באמת!?!?!?

ייאייי.....זה באמת מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותודה!!

בטי בופ

New member
חברות!!!../images/Emo24.gif

אני יודעת שאני לא הייתי הרבה זמן בפורום אבל אני רוצה להגיד שאני טסה היום לארצות הברית אז בי אני טסה עד לסוף החופש בי אני נוסעת לשדה התעופה..........

גם אני מכירה

מישהי שקוראים לך אסיה.. אולי זאת את?
חח טוב, לא נראה לי..
איפה זה כפר קמא? מוכר לי השם...
וברוכה הבאה לפורומינו הקט

T u r n e r 1

New member
../images/Emo41.gif ברוכה הבאה../images/Emo41.gif

היי אני לימור, השתלבות מהירה ובאמת יש לך שם מיוחד..

ThisIsJustME

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני שירה
תהני... ואת מוזמנת לתחרות

../images/Emo59.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

אהבתי את השם שלך!!(גם אני חולה על אוונסנס)....... תכיני רקע!!!!-את מוזמנת לתחרות
....... לוו יו אול
...... (על אורלנדו יותר...
)

karin byrne

New member
אסיהההההההההההההה!!!!!!!!!!

ממצב מותק?ברוכה הבאההההההההההההההההה!!!!!!!!! אני חושבת שאת מכירה אותי(אני מפורום ווסט)........מקווה שתהני פה....

little bry

New member
אסיושששששששששששש ממצב מושלמתתתתתתתת

לא ידעתי שאת אוהבת את אורלנדווווווווווו! שכולם ידעו שאסיה היא אחד מהבני אדם הכי הכי הכי נחמדים בעולם!!! מואה מתה עליך מושלמת!!!! ברוכה הבאהההההההה

למעלה