ח-ז-ר-ת-י !!!

GlitterKitten

New member
../images/Emo24.gifח-ז-ר-ת-י !!!../images/Emo24.gif

אחחחח איזה תלבושותתתתתתת!!! איזה מקסימותתתת ירדן מאוהבת! חחחחחחח נתחיל בזה שהאולפן נראה הרבה יותר גדול בטלוויזיה! הוא ממש פיצי! פזית שלנו מחליפה תסרוקות בשצף קצף! ראיתם מה זה? אני חושבת שזה ממש יפה לה!! אתי, ואוו ואווו התלבושת מדהימההה ואת פשוט מושלמת בה! יסמיניייי
לאב יוווווווו!! כמה שהתגעגעתי!! כרמי, למרות העיצבון (
) השתדלת להיות נחמדה אז בקטנה
ואחרונה...שאי אפשר לשכוח...היפה, החכמה המקסימה והבלונדינית!! נעמההההה מיי לאב!! , קודם אני רוצה להגיד לך שרזית בטירוףףף (לא הספקתי להגיד לך) ואיזה פרה ? עוד רגע נכחדת! והתלבושת יושבת משהו משהו עלייך, הרבה זמן לא פגשתי אותך, כבר שכחתי כמה את יפה
וההופעעעהה!! איזו הופעה! מחרוזת מקסימה! וסרנגה חמוד! לפני שהוא הלך הוא הצטלם איתי וגם הצטלמתי עם יצפאן, דודו טסה ועדי אשכנזי ועוד עובדה שלא ידעתם לגבי האולפן הזה.....קר שם מוות!
חהחהח איזה מצחיקות חמסה, הן עלו לבמה "חצי ערומות"(נו, זאת התלבשות, שקסית) והתחילו לזוז כזה כדי להתחמם עד שההופעה התחילההה בקרוב אני אפתח את התמונות:) לסיכום: נהנתי מאוווווווד! והנסיעה למרכז ההיתה שווה ביותר!

יוֹאב

New member
../images/Emo24.gif

לא ייאמן. נרדמתי בסביבות 9 בערב (בגלל זה אני ער עכשיו....) ולא ראיתי את התכנית. ירדני, ראו אותך?

GlitterKitten

New member
יואביי../images/Emo24.gif

לא נראה לי שראו אותי, גם ככה נראתי שם זוועה והיה לי קר אז בכלל התקפלתי חחחחחחחחחחח אבל היה שווה את זה!! כל כך נהנתי

יוֹאב

New member
כן בטח...

נראית ממש זוועה...
מי יתן וכל בנות ישראל ייראו זוועה כמוך

למעלה