חזרתי

סבבב

New member
../images/Emo24.gif חזרתי ../images/Emo24.gif

חברי היקרים לפורום, ולכל החברים החדשים (הדור שלא ידע את סבבב) עזבתי, עזבתי את הבנזוג, עזבתי את הפורום , עזבתי הכל וניסיתי לצאת שוב עם בחורות, והפעם במטרה להתחתן. חזרתי, חזרתי לבנזוג ולפורום. (האמת היא שאת הפורום לא ממש עזבתי, המשכתי לקרוא אותו כל יום.) אבל האמת היא שחזרתי לפורום רק כי בייבי יצר איתי קשר והפעיל עליי לחץ מנטלי שאחזור. הוא אפילו התחנף ואמר שהוא התגעגע... הסיבה שאני שוב פה היא כי פשוט אהבתי את בנזוגי והפרידה המלאכותית לא היתה אמיתית. אחרי חודש וחצי של הפסקה לא יכולנו יותר - וחזרנו ובגדול. יודי, מברוכ על היותך כחול. DKEY, אין לי כוח לשמוע שאמרת לי ושידעת שאחזור ושידעת שאין דבר כזה ביסקסואל... תחסוך ממני... תודה ולכל חברי הפורום החדשים - עלו והצליחו. החבר'ה פה הם חברים אמיתיים, שתפו את רחשי לבכם, זה עוזר וזה טוב.

BabyBoy1

New member
סבבב ../images/Emo24.gif

כיף שחזרת
שיהיה בהצלחה עם הבנזוג
(ותגיד להומו הזה שייכנס גם הוא מידי פעם
)

יודיX3

New member
תודה על הברכות חמוד

שמח לראות אותך שוב. נשמח להשתתפות פעילה שלך בפורום- כמו קודם.

סבבב

New member
תודה על הברכות

אשתדל בהדרגה לחזור לפורום ולהשיב ימינו כקדם...

dkey

New member
ברוך השב חמוד

קצת נדהמתי לרגע מהבוטות כלפי. הלכתי לחפש את הדברים שכתבתי להודעת הפרידה שלך. חשבתי שאולי מה שכתבתי שם זאת הסיבה וכנראה שכן כי הם בהחלט היו קשים. אבל כוונתי היתה קונסטרוקטיבית בלבד. לעזור לך לראות. בכל אופן, אני שמח שחזרת לכאן או שבעצם לא ממש עזבת. השמחה שלי היא רק ממקום בו נטו אני חושב שאתה עושה את הדבר הנכון. אני לא כאן כדי להגיד אמרתי לך. אני כאן כדי לתמוך ולעזור וזה כולל גם להגיד דברים לא קלים כשאני חושב שצריך. אני מאחל לכם שתדעו לשמור ולשמר את האהבה שלכם. ואם אני יכול להמליץ על משהו. מדובר בתובנה פשוטה שכתבה לסבית דתיה ביחס לזוגיות שלה. היא כתבה שבסופו של יום שום דבר לא חשוב יותר מבת הזוג שלה. זאת נקודת המוצא שלהן. וזה מה שמאפשר לשתיהן להתמודד עם הסביבה הלא מקבלת. התיחסות שכזאת מביאה את היחסים לגבהים מדהימים וכמובן עוזרת בהתמודדות עם הסובב. זוגיות עם גישה כזאת נותנים כח כמעט אינסופי. כל הכבוד לך בייביבוי!!!

יודיX3

New member
לאחרונה קיבלת כמה חיצים ../images/Emo122.gif

ושמתי לב לכל אחד מהם... שמח שאתה לא לוקח ללב. מה לעשות זהו פורום מאד אמוציונלי (לכאן ולכאן)

חח..כמה חיצים

נראה לי שהוא קצת צחק איתו, היתה נימה של בדיחות בדברים שלו, אבל אתם נשמעים כאן כמו משפחה, ובמשפחה יש תמיד ריבים... אני דווקא אוהב לקרוא את התגובות הנחרצות של דאקי, לא זכור לי שהוא הגיב לי אי פעם, אבל בהחלט קראתי כמה וכמה תגובות שלו לאחרים, דאקי מפגין פה נכוחות שאי אפשר להתעלם ממנה. בהצלחה לכם כולם...

סבבב

New member
אני מקבל את הסברך...

אבל אם כבר חטפת פה כמה ריקושטים, אז אולי אתה תוקף ופוגע קצת יותר מידי, בלי להתכוון בכלל. אל תשכח שיש לך פה, אחרי הכל, עסק עם הומואים רגישים...

dkey

New member
הומואים רגישים בעיקר לעצמם ../images/Emo13.gif

גם בנושא רגישות הומואים אינם שונים מכלל האוכלוסיה... אני אפילו יכול להביא דוגמאות להעדר רגישות מינימלית של הומואים. אני לא מפחד מריקושטים. ראיתי כבר לא מעט בחיי ואני מספיק רחוק מהבל חינוך הילדות כדי להעיד כמו גם לדעת את ההבדל בין טוב לרע ובין טפל לעיקר (אם כי אף פעם אנחנו לא מחוסנים מטעויות).

SimsY

New member
אני דווקא לא חושב שהייתי בוטה

אני אמרתי שיש אפשרות כזאת ולא צריך לפסול אותה. אבל יש כאלה שמתחבאים מאחורי זה וזה לא טוב.

orenin

New member
ברוך השב../images/Emo24.gif

מזל טוב על האיחוד עם בנהזוג, שיהיה לכם בהצלחה
כנראה שאנחנו באותו מצב, גם אני דו מיני (לפחות כרגע), בקשר כרגע, וגם אני ניסיתי לסיים אותו ללא הצלחה. כנראה שהאהבה באמת חזקה מהכל

למעלה