חזרתי לארץ

dganitm

New member
../images/Emo24.gif חזרתי לארץ

אחרי חופשה משפחתית במלון חלומי בסיני
כבר בגבול האחיינית שלי הביעה דאגה האם נשארו פה מיצרים ישנים, מהסוג של פרעה וחבריו, רק שלא יקחו אותה לבנות פירמידות
אני מודה שהיה לי קשה לבחור בין חופשה בסיני או תחרות אופניים בבית גוברין! התלבטות מעניינת, נכון? אבל ככה זה כשמדובר בתחרות על מסלול כל כך יפה ומגוון, עם כל בנות הקבוצה המדהימות שלנו שרכבו בפעם הראשונה בתחרות מעורבת! אין כמו חופי סיני, השקט, הכחול של הים, האלמוגים, הטחינה... חשבתי על כל הטריאתלטיות ששוחות בים, איך אתן עושות את זה? קפאתי מקור!
, יום אחד השכרתי חליפה כדי שאוכל לשנרקל בעומק, אבל עדיין רעדתי. אחרי 4 ימים של פינוק, חוזרת לשיגרת אימונים
האמת, התגעגתי לאופניים שלי, לדיווש, לאדרנלין ובעיקר אליכן! נשות הפורום. תמונות מצחיקות בהמשך דגנית

חניתס

New member
יפה לך, אחותי.

אני מקווה שצברת אנרגיות גם בשבילי /tapuzforum/images/Emo8.gif כיף לך! שמחה שנהנית! איך השיר אומר? ``טוב יותר לחזור`` ובטח כשהאופניים מחכים לך...

וגם אני חזרתי ../images/Emo24.gif

אחרי 11 יום חופשה בבולגריה היפה. ההרים הגבוהים והמיוערים, השלכת הצבעונית ויערות עצי המחט הצפופים, המים הזורמים, הכפרים הפסטורליים, הנקיון והצלילות של האוויר.... הברך חורקת, מפרק הירך גם. אף על פי כן, עשינו לא מעט טיולים רגליים והרבה עליות (ואחרי חימום הגוף הגיב הרבה יותר טוב). האוכל זול ומרובה, ולמעט ההליכה, לא עשינו פעילות גופנית מיוחדת. אני חוששת מעלייה במשקל ומחזרה מכבידה ומתסכלת לספורט פעיל, אז מתחילה ברגוע מחר: מפגש אוהב ומתגעגע עם הסוס בבוקר ופילאטיס בערב (אאוץ', זה הולך לכאוב
) אנסה בהמשך להשתלט על כל מה שקרה פה בזמן שנעדרתי
. שבוע טוב לכולן

ברוכה השווה גם את.

נשמע שהיה נפלא. המשקל, אם עלה, ירד מהר כשתחזרי לשגרת האימונים. תהני בפילאטיס...

Lilachkm

New member
הנה דגנית בחליפת צלילה

רק אל תתנו לה לבלבל אותכן, אולי היא לא רכבה אבל לנוח עם 5 אחיינים מעריצים היא לא ממש הצליחה

למעלה