חדש :) תל חי !

Atex445

New member
../images/Emo24.gifחדש :) תל חי !

תל חי אנשים! מה נשמע? איזה פורם איכותי יש לכם פה! אציג את עצמי,קוראים לי לאוניד(שם רוסי,למי שלא שמע..),אני בן 17,תלמיד כיתה יא',לומד בתיכון אורט שפירא,חיי בכפר סבא בקרוב מאוד (אני מקווה) יעשה את הביקור הראשון שלי במעו''ז רעננה =] [לפי פיליפ ואני מצטט: " בית"רי הוא אדם אשר מאמין וחי ע"פ האידיאולוגיה" אז החלטתי בכל זאת להציג את עצמי,למרות שלא ביקרתי אף פעם במעו''ז] עד עכשיו הכרתי מספר אנשים איכותיים וממש נחמדים מבית''ר
אשמח להכיר עוד רבים וטובים........... אז אני מקווה לתרום,לעזור וללמוד כמה שיותר! אז בהצלחה לכולם מחר בבגרות ! ולילה טוב

שלום לאוניד!!!

טוב לשמוע שיש עוד אנשים כמוך... אני דרור ממעו"ז ברקן. שיהיה בהצלחה, נשמח לראות אותך לוקח חלק בתנועה באופן קבוע, אם יש לך שאלות, בקשות וכו' אתה מוזמן לפנות. בהצלחה בהמשך

JaboGirl

New member
תל חי!

ברוך הבא לאוניד.. אני ציפי ממעו"ז רעננה אז כנראה נכיר בקרוב

MS6

New member
תל חי וברוך הבא...

בעבר היה מעו"ז בכפר סבא, ובית"ר גם מתכננת לפתוח מעו"ז שוב בכפר סבא...

בישי89

New member
וגם אם זה יקרה

הוא ישאר ברעננה כי הוא אוהב אותנו
נכון לאו?

תל חי!

ברוך הבא החבר לאוניד! תבקש ממיה ממעוז רעננה שהיא זאת שתשביע אותך לתנועה. ההשבעות שלה הן המשובחות מכולן וניחנו בפאתוס. מהשורה ישחרר רק המוות! יאן.

יאן...

1. ברוך שובך לחיק הפורום לאחר היעדרות ממושכת. 2. "החבר ליאוניד"? אנחנו בקיבוץ ואף אחד לא סיפר לנו. מילא אם היינו בקומונה, אבל אנחנו בפורום.... 3. עוד בדיחה פרטית אחת ואני מתחיל להריץ כאן בדיחות פרטיות שאפילו אני לא אבין אותם כי לא הכל אני מספר לעצמי...

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

כנראה ש"אני מודה לאלוהים שהוא שונא את האדומים" זה אמיתי לגמרי

JaboGirl

New member
יש לי תשובה לסעיף השני..

יאן הולך עם שרוך אדום וזה מתחיל לחלחל.
ועזוב את הבדיחה הפרטית, הוא חשף את הכיסוי שלי!

אצלנו בעדה...

מי שפוגע בכבוד בת המשפחה צריך להתחתן איתה. ואולי זה יפנה לי את השטח...

למעלה