חדש פה היי אנשים, אני דניאל ואני חדש פה. מקווה להשתלב יפה ולהיות מילולית במידה מספקת.
M mahak New member 21/12/04 #1 ../images/Emo24.gifחדש פה ../images/Emo6.gif היי אנשים, אני דניאל ואני חדש פה. מקווה להשתלב יפה ולהיות מילולית במידה מספקת.
../images/Emo24.gifחדש פה ../images/Emo6.gif היי אנשים, אני דניאל ואני חדש פה. מקווה להשתלב יפה ולהיות מילולית במידה מספקת.
K Kouryuu New member 21/12/04 #3 שלום אנש. אתה נראלי מוכר במקצת. גמאני מקווה שתשתלב כאן, בהחלט. קבלו אותו יפה~!
M mahak New member 21/12/04 #4 ../images/Emo24.gifלימור../images/Emo24.gif חחח (כןכן, זה ה-'חחח' שאת כ"כ שונאת) מכרים ותיקים אנחנו, מה? לפחות פה תקבלי חיבוקים!
../images/Emo24.gifלימור../images/Emo24.gif חחח (כןכן, זה ה-'חחח' שאת כ"כ שונאת) מכרים ותיקים אנחנו, מה? לפחות פה תקבלי חיבוקים!
K Kouryuu New member 21/12/04 #5 חתיכת חרא קטן. :> כן, אני יודעת שרק פה אקבל חיבוקים, אותך לא ניתן לחבק. אכן, אתה מפריז באייקונים למדי. :> דרך צלחה. ^-^
חתיכת חרא קטן. :> כן, אני יודעת שרק פה אקבל חיבוקים, אותך לא ניתן לחבק. אכן, אתה מפריז באייקונים למדי. :> דרך צלחה. ^-^