חג שמח...

amet

New member
היי סוווטי ../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה ל"סקס וזוגיות גאה" |נשמע כמו תוכנית טלויזיה פופולרית| אני מקווה כי לא קפצת רק לביקור קצר, ואת נעלמת אלא מחליטה להישאר ולספר לנו קצת על אה ועל דה..... או שתבחרי גם לשבת קצת איתנו ולצחוק.... מה תשתי על הבוקר
או
..... קחי לך את הזמן לבחור בינתיים, תתענגי על התמונה המצורפת עבורך ויש לי בדיחה בשבילך ובשביל כל החברים שלי "תייר אמריקאי עולה לרכבת ומחפש מקום ישיבה ומוצא תא ובו יושבת צרפתיה ולידה הכלבה שלה. כאשר כל יתר מקומות הישיבה תפוסים, בנימוס מבקש האמריקאי מהצרפתייה, "בבקשה אם את יכולה להוריד את הכלבה בכדי שאני אוכל לשבת?". הצרפתיה מסתכלת עליו מלמעלה למטה ובשחצנות עונה "אתם האמריקאים כאלה גסים וחסרי נימוס, אתה לא רואה שהכלבה שלי פיפי יושבת לידי?". האמריקאי לא אומר דבר והולך לחפש מקום בתא אחר, ולאחר מספר דקות של חיפוש ללא תוצאות מוצא עצמו שוב באותו תא ושוב הכלבה יושבת על המושב ליד הצרפתיה. פונה האמריקאי בשנית ומבקש "בבקשה האם אפשר לשבת אני נורא עייף?". הצרפתיה מביטה בו במבט מתנשא ועונה " אתם האמריקאים לא רק גסים אלא גם חצופים!". ברגע זה איבד ידידנו את סבלנותו, תופס בשתי ידיו את הכלבה, זורק אותה מחלון הרכבת ומתיישב במקום שהתפנה. הצרפתייה פוערת פה ואומרת בהתרגשות "אף אחד לא יקום ויגן על כבודי?". לפתע קם אנגלי ממקום מושבו, פונה אל האמריקאי ואומר: "אתם האמריקאים ניראה שתמיד אתם עושים את הדברים הלא נכונים, אתם אוכלים עם המזלג ביד הלא נכונה, אתם נוסעים בכבישים בצד הלא נכון ןעכשיו, אדוני, אתה זורק את הכלבה הלא נכונה מהחלון". שיהיה לכולנו יום נפלא ומדהים עם חיוך גדול כמה טוב שיש קצת חופש באהבה גדולה אמט

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

sweet19

New member
תודה...

שלום אמט מה שלומך? שמחתי מאוד לקבל את תגובתך בהחלט עשתה לי טוב בלב.. אני לא מתכוונת להיעלם (לפחות ככה זה נראה לי כרגע...) ואני אשמח לספר גם על אה גם על דה וגם על רה, מה שרק תבקש.. רק בשביל הפרוטוקול אני אוהבת לשתות
חם, אז ככה שאתה מוזמן להרתיח כבר את המים.. לגבי הבדיחה, זה נשמע יותר בדיחה על ישראלי מאשר אמריקאי...
שיהיה לך יום נפלא כמו שאף פעם לא היה לך!

למעלה