חג שמח!

האמת?

אני בכלל לא בארץ.... אני כרגע ברומניה, ובמקרה יש פה מחשב עם אינטרנט בחינם
מקלדת בעברית אין, אז אני מסתמכת על ההקלדה העיוורת שאני יודעת, והולך לי לא רע דווקא:p בקשר לסוכות, אתמול היינו בבודפשט ובמקרה נכנסנו לרובע היהודי כי חיפשנו איזו מסעדה, ורצו להזמין אותנו לעשות איתם את סוכות ואפילו ראינו איך שהם בונים שם את הסוכות והכל, אבל דווקא היום שזה ערב סוכות נסענו משם, ככה שאנחנו "חוגגים" את סוכות בנסיעות ארוכות מאוד:p עד היום האחרון של החופש אני לא נמצאת בארץ... כרגע ממש ממש כיף, אבל אני עייפה בטירוף (כאילו שאני זאת שנהגה את כל הדרך הזאת....חחח) טוב אין לי כוח יותר לכתוב ככה, ואני גם מתה מעייפות אז תהנו כולכם בחופש, חג שמח ונראה אתכם עוד שבוע וקצת:p

P i x i e s

New member
סוכות איז פאן

בנינו כל החברים אתמול סוכה והיה כ"כ מצחיק! :] יום חמישי בתכנון לעשות שם על האש ומשם עם החבר
עוד תכנונים.. מפגש אני מקווה (כל הסיבוך הזה עם ישרא... בעע), לנצל את הזמן עם תום (ולישון אצלו כבר דמט, ההורים שלי כ"כ שמרנים!), לנוח, להתכונן לבוחן במתמטיקה אחרי החג..

dcohn

New member
רוצה סוכה רוצה סוכה רוצה סוכה!

כאילו, יש סוכה. אבל היא לא שלנו, היא של כל הפרוייקט של הבניינים. בשעות הערב הנורמליות יש בה משפחות עם ילדים קטנים, ובשעות של עכשיו נגיד- אין אפחד והיא חשוכה. אני מתגעגעת לימים ברמא"ג שהיתה סוכה ותמיד היינו מתרוצצים בה כל השכנים [שהיו בגילי, ולא כולם תינוקות כמו בשכונה הזאת
] ומשחקים ונהנים ומדברים ואוווףףףףףףףףף!!
מי בא לסוכה שלי?

LadyFlame123

New member
אין סוכה

חח אחותי זכרה את הרעיון שלי מלפני כמה שנים ושוב בונה סוכה מתחת לשולחן...
אממ לא עושים שום דבר מיוחד, סתם בבית או יוצאים כזה. אולי אני אבוא לסוכה של דורין

dcohn

New member
יאללה בואי. משעמם בטירוף.

ואני רוצה להיות בסוכה

dark wound

New member
עם כמות השיעורים הזאת לחופש אני מעדיף להיות

בלימודים \: לא התחלתי ואין לי כוח. אנחנו די מארחים כרגע, אז זה יוצר לי תירוץ די טוב לעצמי.

שרון710

New member
חג שמח:]

אממ אנחנו לא בונים סוכה בערך מאז שהייתי בת 4
והתכנון הוא שאמאבא בחו"ל מראשון עד חמישי

kelly7i

New member
חג.. בלי השמח.

כל כך הרבה זמן כבר לא היה לי שמח שזה עצוב.

gurke

New member
חג...משעמם.

ההההההההההההההההההה לפחות ממחר אני אתחיל לעבוד, יהיה לי מה לעשות. כרגע אני פשוט מת! כולם בחו"ל

P i x i e s

New member
הים קר בסוכות בטורקיה../images/Emo10.gif

או לפחות ככה זה היה כשאני הייתי שם..

B a m b o o k

New member
כותרת

בנינו סוכה
וקישטנו
והחג היה נחמד.. המון רעש ודודים... אממ ובתכנון אין כלכך הרבה.. ממה שידוע לי מחר הולכים כנראה לטיול וסנפלינג, ואולי איזה יום ירושלים עם חברות

איך אני אוהבת סוכות:]

הממ בתכנון מחר שפייםםםםם עם כל העובדים של אינטל:p יו יהיה שם ההוא מהטיול ג'יפים ואיזה יופי אני אהיה בבגד ים כל הזמן ולא עם חצאית:p ואולי נתפוס קצת צבע
שבת אני עושה מחוץ לשכונה הממ יום ראשון מסלול עם המשפחה יום שני ירושלייםםםם!! נפגוש את נועושקה היפה שלי ואז נוסעים לצור הדסה:] יום שלישי יש תיכנון של באולינג וסרט או משו כזה עם חברות נראה

gurke

New member
אני מאושר!!

כבר המון זמן שלא הכרתי מוזיקה חדשה, שלא שמעתי קודם, כבר שכחתי איזה הרגשה מדהימה זה לשמוע שיר שאתה לא מכיר ולהתאהב בו.. ואז מה אם זה עדיין נגנים של דרים ת'יאטר

למעלה