חבר'ה תכירו!!!

../images/Emo24.gif חבר'ה תכירו!!!

מה המצב? סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום של הדורבנים בתפוז!!! אבל נכנסתי כבר מלא פעמים והספקתי להכיר את כל החבר'ה האחלה שפה: את ירדן-מנהלת הפורום המתוקה! את אורלי את טל מילר הא-ג-ד-י! את מאיגו את באסיסט את יפעת את עדנונית את שייקה לא אנושית את יוסדוס (ועוד מלא אנשים שידועים לי רק בכינוי שלהם...) וכמובן את כתומה ואפרת שהן שתי הבנות הכי מצחיקות שיצא לי להכיר אי פעם!!!!!!! אני בטוחה שאני איהנה מקווה שגם אתם!!! שלכם נועה.

SORRI

צודק! אין מה להגיד ואני מבקשת סליחה! אבל לא רציתי להרוס לך את הכינוי בגלל שאני כותבת בעברית אבל זה לא אומר ששכחתי! חס וחלילה!!!

יוסדוס

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תודה שזכרת אותי....חחח השתלבות נעימה!!

papal

New member
שלום נועל'ה מה שלומך?

עכשיו יש לנו שתי נועה - אחת כתומה ואחת גלוסקא:) אני? אגדי?? מה כב ר עשיתי כדי להיות אגדי :) חיחי דרך אגב אם כבר מדברים על אגדי הדבר הכי מגניב שקרה לי בחיים זה שארתור ביקש ממני חתימה יחד עם החתימה של הלהקה במפגש האחרון= כי הוא טען שאני עוד יהיה מפפורסם והחתימה שלי עוד תהיה שווה הרבה כסף.. וחותץ מזה הוא אמר שזה כבוד בשבילו חתימה של מנהל מאמ"ה (עכשיו כבר בדימוס) נו טוב... שיהיה זה מגניב!!! אה ודרך אגב למי ששאל באישי- וביקש ממני לענות מעל דפי הפורום אז.... כן- זה אני שעמד בכניסה לבארבי בהופעה של דודי.

הלוו נועה!|חיבוק|

וולקאם לפורום|!|:-] ושאלה, יש מצב שהיית פעם בפורום של הייד פארק? (הניק שלך מוכר לי...
)

Bassיסט

New member
היי נועה ברוכה הבאה למחוזותינו!!!

אני ממש מקווה שתהני פה עם החברה התותחיים כמו שאני נהנה!!! רק אושר!

למעלה