זוכרים אותי ?

יופיאל

New member
../images/Emo24.gifזוכרים אותי ?

שלום לכולם! אני עדיין בהודו , כרגע בדרמסלה. החיים נפלאים וממשיכים לזרום לכל כיוון. עבר כל כך הרבה מאז שיצאתי מהארץ , וכשהחיים במסע קורים הרבה יותר דברים , כל מיני סימנים שמכוונים אותי להמשך דרכי... אני הולך לעשות קורס ויפאסנה בקרוב , ואז אכנס לתוך עמקי נשמתי אפילו יותר ממה שעשיתי עד עכשיו... אני מקווה שהכל טוב איתכם , ומוסר לכם הרבה אהבה מהודו
אולי גם אקפוץ לבקר לעיתים יותר קרובות כי ממש זול כאן האימייל וגם בעיברית... באור ואהבה - יופיאל המלאך

deep ocean

New member
בטח זוכרת ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ואוו, תמשיך ליהנות, לצמוח, ולהתפתח.
העיקר שתקשיב לתחושות הבטן שלך, ולמה שאתה באמת רוצה לעשות

Talia E

New member
בודאי!!!

אני שמחה שהתקופה הזו כל-כך כיפית ומשמעותית עבורך
תמשיך להנות

|חיבשנה טובה לך אחי היקר../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

היי!!! רציתי לאחל לך שנה טובה במשיבון אך מה שהוא אמר לי שאתה בכלל לא בארץ כבר חודשיים. אז פתאום קפצה לה המודעה שלך ואני מנצלת את הבמה לברך אותך כאן מישראל. יש לך שנה טובה מאחיך התאום. יש לך שנה טובה מקשת בענן. ויש לך שנה טובה ממני אחותך בגלגול הזה!!!
בכל אופן נשמה גדולה אני מאחלת לך: שתמשיך לעשות חיים.
שתמשיך לזרום לכל הכוונים כמו נהר גדול ושופע מים וחסדים.
שתנקה את כל המשקעים שצברת ותלמד להפסיק לצבור אותם ולהיפך תלמד לנקות אותם עוד לפני שהספקת לצבור אותם.
חול אפשר לנקות בקלות יותר מאשר להוציא סלע כבד מן הבאר. שתהיה לך שנה של התחברות אל עצמך אל נשמתך אל החלק היצירתי שבך אל האני האמיתי שלך ואל האני העליון שלך.
אני מאחלת לך שההכוונה שלך תמשיך להוביל אותך למקומות הנכונים.
אני גם כן מקווה שקורס הויפאסנה יחבר אותך עמוק עמוק אל נשמתך
ויחד עם זאת תוכל להוריד עבורינו תובנות גשמיות או תובנות רוחניות שניתן לישמן בעולם הגשמי.
אני מאחלת לך שנת בריאות. אני מאחלת לך שיתגשמו כל משאלות לבך לטובה
ואני עוד לא ויתרתי על החלום המשותף להקים מרכז רוחני...
באהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

יה-יה

New member
מי זה יופיאל ? ../images/Emo8.gif

כיף לראות אותך כאן שוב
יה-יה.

למעלה