הריון ולידה

נסיכה50

New member
../images/Emo24.gifהריון ולידה

היי קרן אבקש לקבל עזרתך שמי רונית (לפני מספר שנים הוספתי שם שירה שאינו בשימוש יומיומי) ת. לידה - 4/5/1967 שם בעלי רפאל - ביום יום קוראים לו רפי ת. לידה 28/6/1966 תאריך נישואין 10/9/1992 לאחר שנים ארוכות ואין ספור טיפולים הצלחתי להיכנס להריון וללדת בן שנולד ב-28/6/2005 (ביום הולדת של אביו) לפני כ-7 חודשים 18/11/2006 קיבלתי רעלת הריון קשה ואיבדתי תאומים הריון שהושג בטיפולים אבקש לדעת האם יהיה הריון בעתיד + לידה (עקב הרעלת נמסר שהריון נוסף במיוחד תאומים הינו בגדר סיכון גדול מאוד) ב-25/2/2007 עברנו דירה לרח' וולפסון 35 דירה 1 האם הדירה מתאימה לנו ? מאור יעקב ת. לידה 28/6/2005 צריך לעבור ניתוח משולב ב- 2/7/2007 האם התאריך מתאים לביצוע ניתוח ? מחכה לתשובתך תודה

שבת שלום ,

שאלת הרבה שאלות מאוד נוקבות ובנושאים מאוד רציניית שקשה לי להתייחס ללא ראיית מפה שלמה של שני בני הזוג אינני יכולה לקבוע נתונים ולומר מה דעתי בנושא כה רגיש כמו פריון או בריאות - ניתוחים ללא בחינת מפות נומרולוגיות מלאות . אני מתייחסת לתשובותיי מאוד ברצינות ולוקחת אחריות מלאה על כל מילה שיוצאת מפי - לטוב ולרע ולכן צר לי אך לא אוכל בכנות לענות על שאלות בנושאים אלו ללא התייחסות מלאה ובדיקה מקיפה . שבוע טוב,קרן

למעלה