הכרות

morib17

New member
../images/Emo24.gifהכרות../images/Emo24.gif

בגלל שאני חדשה פה וכולם מכירים את כוולם אשמח להכיר אתכם... שבת שלום...

היי מוריה

מכוון שלא עניתי בפעם שעברה אני יענה על עליו עכשיו. כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה? אביב פרסקי 1 כי זה השם שלי גיל:15 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: תל אביב מה המזל שלך: עקרב את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: את אבא שלי הייתי בן 14 והוא בן 58 ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): ממחלת הסרטן בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) לשמוע מוזיקה,להיות בסניף בנ"ע,לאוב לטייל בטבע,לצאת מהבית,חברים מסוימים,הצגות/סרטים,להתנדב בדברים מסוימים,להיות על המחשב,לאכולל! משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו:אין משהו מיוחד.

שלומות!

אמממ היי! גם אני חדשה...ואני פה בפורום למחיצה...אשמח לענות על שאלון ואני מקווה שגם את תעני עליו =] כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה? אממ בכיתה י' הייתי בפרוייקט שנקרא 'מיכא"ל' ושמעתי שיש פורום עליו ולא חשבתי שאהיה בפורומים אחרים והכול...אז רשמתי כינוי שמתאים לפורום..חח..והשארתי אותו כך, גם כי אני פוחדת לנתק עוד משהו מהפרוייקט המדהים הזה וגם כי...אני לא תמיד אוהבת שינויים. גיל:18 [ודיי טרי] :) אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: מרכז מה המזל שלך: תאומים [שליטה כאילו! חחח] את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: האמת? אני מרגישה לא קשורה. ז"א אני כן איבדתי מישהו יקר לי, את דודה שלי, הקטע הוא...שהתחלתי לכתוב כאן בעקבות מישהי שהכירה לי את הפורום...לא מסיבה אחרת. אבל זה לא משנה למה אתה כאן =] העיקר שאתה כאן ויש אנשים נחמדים =] ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): ממחלת הסרטן, את הדודה הכוונה. בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים): אממ..אני אוהבת לקרא, לשמוע מוזיקה!!! ובייחוד רדיו!! לצייר קצת, לרכב על אופניים, להיות במחשב, להפגש עם חברות, להכיר אנשים חדשים! =] לאכול =] חחחח משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: אממ....יש לי מצבי רוח [ולא, זו לא אזהרה] חחחחחחח =] אני מאחלת יום טוב לכולם!

כמו בכול דבר...

יש כאלו שאוהבים משהו ויש כאלו שלא.. מעניין אותי למה הוא לא מדהים בעינייך... אתה מוזמן לשתף, אפילו לבקר בפורום שלנו.

סיבה פשוטה

הם מחנכים רק למצוינות. והדבר המרכזי בקורס זה כמה חשוב הוא הכסף! פשוט לדאוג לעצמי להצליח ולעשות כסף. לא כולם נולדו למצוינות ולקידום ההשכלה. (חח.. עד היום אני שמרתי על הדברים שהם חילקו)

אה..

אני חושבת שלא צריך להסתכל על זה ככה. הם שואפים למצויינות , נכון, אבל מי אמר שמצויינות זה ר-ק בלימודים? הם רוצים שתגשים את עצמך, שלא תהיה "בינוני" כביכול, נכון..זה נשמע רע, ולא טוב אבל לא זו הכוונה, וחבל שזה מה שלקחת משם.. אני לקחתי משם אנרגיות טובות, מחשבות חיוביות, ואולי גם כמה כלים =]

morib17

New member
עונה..בשבילך

כינוי?ולמה דווקא הכינוי הזה? חלק מהשם שלי והשם משפחה והגיל שלי.. גיל: 17 עוד שבוע וחצי...(לפי עיברי) אזור מגורים:מרכז מזל: סרטן את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני הייתי: איבדתי את אבא אני בגיל כמעט 17 אבא בן 64 ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): סרטן בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל...... לעבוד בפוטושופ,לעצב שולחנות,לקרוא(המווןןן),סתם לשכב על המיטה ולבהות בתקרה.. משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: אני כפייתי בכל מה שקשור לסדר וניקיון...

שמחה שענית [בשבילי] =]

קודם חיבוק ענקי...מצטערת לשמוע על האובדן. שנית, לעצב שולחנות? מה הכוונה? חחח זה לא נורא כ"כ להיות כפייתית לגביי דבר כזה, לא? שמחה שענית =] נעים מאוד להכיר.

morib17

New member
נעים להכיר...

תודה... עיצוב שולחנות כמו שזה נשמע-כמו שמעצבים באירועים....(חתונות וכו..) לי זה לא נורא...אחרים מתעצבנים עליי כבר,זה אפילו בדברים הקטנים ביותר..

למעלה