היי

Broken Smile1

New member
../images/Emo24.gifהיי

המשפחה ואני, נוסעים לטבריה ביום ראשון. אמי, [שדי סובלת מורידים], לא ידעה שזה יחמיר, ועשתה שעווה [ברגליים. ועכשיו יש לה מלא נק' כאלו, וגם כמה סמני מכה כאלו. הבעיה היא, שבטבריה, זה חול, כינרת, ברכות וזה. מה עושים כדי להעלים כמה שיותר את הורידים, ובכלל, את הנק'? או שזה יעבור לבד? תודה רבה, עדי.

אייי יייי יייי ../images/Emo140.gif לא נורא |חיבוק

לגבי הנקודות האדומות - קרם לחות או אלווורה, לגבי הסימנים הכחולים - שטפי דם תת עוריים - קראי בקישור הבא, ממילון המונחים של הפורום.

Broken Smile1

New member
תודה! הצלת אותנו../images/Emo13.gif

אגב, אפשר לשים גם חומר משזף? [לאמא שלי יש ספריי כזה], ועוד משהו, תוכלי להסביר קצת יותר את אופן ההכנה?
. תודה רבה!

את לא מתכוונת לקרם שיזוף ../images/Emo2.gif

אלא לחומר הנותן גוון משזף, נכון???? להשתזף - בכלל לא !!! חס וחלילה וחס !! שמש???
- גם חלילה וחס וחלילה !!! כן, בהחלט אפשר, זה כמו מייק - אפ.. (בתנאי שיהיה מקדם הגנה גבוה) לגבי ההכנה: מנה פירושו כפית או חצי כפית למשל, או אז: חצי כפית גרגירי פלפל שחור וכן הלאה לטחון ולערבב הכל עד לקבלת משחה משחתית ולמרוח על האיזור בתנאי שאין פצעים על העור (פלפל שחור את מבינה...) בהצלחה. ושבת שלום

עד כמה שאני מבינה מוזה,../images/Emo68.gif

זהו סוג מסויים של מייק אפ עמיד למים בחלקו, שנותן לעור גוון שזוף ותו לא. הוא דווקא מעודד את אי החשיפה לשמש. מה שלא בריא היא הפרסומת לחברה בתמונה המצורפת. שבת שלום

ה מוזה

New member
זה נראה לי לא בריא

זה מכעין שיזוף כימי שכזה אם אני לא טועה זה לא ממש מייק אפ שמכסה את העור אלא חומר שגורם לעור להשתזף בלי שמש ואני לא ממש בטוחה שזה בריא [בטח שלאוזון ספריי לא בריא]
ורואה? הנה אני פה

לאוזון זה בטוח לא בריא ../images/Emo66.gif

למרות שהיום קיימים תרסיסים שעליהם נכתב בפירוש שאינם מזיקים לשכבת האוזון. איני מכירה את התכשיר, אולם אני בהחלט מוכנה להתעניין. תודה שהארת את עיני, כי איני חושפת את עורי לקרני השמש, וחשבתי באמת להשתמש בו (או בדומיו) תודה שאת כאן. מה דעתך על אדום?

Broken Smile1

New member
אממ סליחה:S

ואת האמת, המליצו לי על הספריי הזה של דקטור פישר. [קרם? ספריי? את זה אני אדע כשאני ארכוש
]

למעלה