היי מיכלי מה נשמע? טוב לראותך עדיין פה, פעילה כתמיד
ל להבה סגולה New member 15/2/05 #1 ../images/Emo24.gifהיי מיכלי מה נשמע? טוב לראותך עדיין פה, פעילה כתמיד
מ מיכל מנדל New member 17/2/05 #4 אולי מאז שעשיתי מאסטר רייקי סייקם אורות המלאכים סנוורו אותי והשכיחו ממני דברים רבים. יש שהיו משלמים הון על מנת לשכוח קצת דברים ולפנות את המוח לדברים חיוביים יותר... כן היו ימים...
אולי מאז שעשיתי מאסטר רייקי סייקם אורות המלאכים סנוורו אותי והשכיחו ממני דברים רבים. יש שהיו משלמים הון על מנת לשכוח קצת דברים ולפנות את המוח לדברים חיוביים יותר... כן היו ימים...
ל להבה סגולה New member 18/2/05 #5 מזל טוב../images/Emo140.gif כמה יפים אורות המלאכים. שמביאים ימים יפים,זריחה רעננה וחיוכים רבים...הפתעת אותי עם הסייקם, כל הכבוד,, בהצלחה
מזל טוב../images/Emo140.gif כמה יפים אורות המלאכים. שמביאים ימים יפים,זריחה רעננה וחיוכים רבים...הפתעת אותי עם הסייקם, כל הכבוד,, בהצלחה
מ מיכל מנדל New member 22/2/05 #6 נו יקירתי באמת../images/Emo6.gif הסייקם הוא בדיוק האנרגיה הכי קרובה למקום ממנו באתי. סייקם היא אנרגיה ועבודה עם אורות מלאכים... ומה אני בדיוק אני עושה בתחום שלי עבודה עם אורות מלאכים... נפלא לא...
נו יקירתי באמת../images/Emo6.gif הסייקם הוא בדיוק האנרגיה הכי קרובה למקום ממנו באתי. סייקם היא אנרגיה ועבודה עם אורות מלאכים... ומה אני בדיוק אני עושה בתחום שלי עבודה עם אורות מלאכים... נפלא לא...