היי לכולם!!

yesREAL

New member
../images/Emo24.gifהיי לכולם!!

טוב-אז נכון שלא הייתי פה מיליון שנה-אבל לא נטשתי אתכם! בכל אופן אני כרגע בטיול בארה"ב עידכון מסע שלי: התחלתי בדלאס שבטקסס משם-ניו יורק-מיאמי ועכשיו אני בקליפורניה בסן פרנסיסקו המדהימה!! יש לציין שקיילי ענקית פה במיוחד בערים הגדולות והטראק האחרון שלה: gyu רץ פה בתחנות הרדיו בהיסטרייה! בכל אופן-מקווה שהכל טוב איתכם שם בארץ ואני מקווה להמשיך להתעדכן איתכם כמו תמיד אוהב ומנשק (ישראל-דניאל) למי שלא מכיר: 007heven <לשעבר! בייייייייי

אפרת ר

New member
מה אתה עושה בסן פרנסיסקו?

לא היית אמור להיות בפילדלפיה? אולי תתקשר לעדכן אותי? קיילי ענקית פה? לא יודעת איזה תחנות אתה שומע...פה לא שמעתי את קיילי המון זמן ברדיו והפעמים היחידות שכן שמעתי היה CGYOOMH או LOCOMOTION ... אולי באיזורים אחרים של ארה"ב...באיזור שיקגו כלום :(

yesREAL

New member
היי אפרת

זה לא הסתדר בסוף ואני כרגע בסן פרנסיסקו כשיהיה לי איך אני מרים לך טלפון מבטיח! ואגב-הכוונה לזה שקיילי ענקית היא לרוב מושמעת הרבה במועדונים של מיאמי ודאלס וגם בניו יורק ויצא לי לשמוע אותה בכמה תחנות ברדיו ואפילו ברשת של החנויות: abrocrombie and pitch היא מושמעת בדיסק האוסף של החברה שזה משהו בסגנון של פוקס מן בארץ ייאללה עפתי מפה בייי

למעלה