היי אנשים:) כמה תמונות מפורים, הייתי כיפה אדומה:) מי יהיה נחמד מאוד ויעשה אותם יפות?:) תוה כולם
P prezik New member 15/3/09 #1 ../images/Emo24.gif היי אנשים כמה תמונות מפורים, הייתי כיפה אדומה מי יהיה נחמד מאוד ויעשה אותם יפות? תוה כולם
../images/Emo24.gif היי אנשים כמה תמונות מפורים, הייתי כיפה אדומה מי יהיה נחמד מאוד ויעשה אותם יפות? תוה כולם
P prezik New member 15/3/09 #5 ../images/Emo205.gif תודה מותק!! אממ אני אוהבת את שניהם...בנתיים אני אוהבת את הבלונד עליי אפאחד לא רוצה לרטש לי?
../images/Emo205.gif תודה מותק!! אממ אני אוהבת את שניהם...בנתיים אני אוהבת את הבלונד עליי אפאחד לא רוצה לרטש לי?
S Sweet Fantasy New member 15/3/09 #6 רק שמת אותם בובה ../images/Emo13.gif תני לאנשים צאנס אני למשל רק קמתי אחרי שנ"צ שהייתי זקוקה לו ביותר
רק שמת אותם בובה ../images/Emo13.gif תני לאנשים צאנס אני למשל רק קמתי אחרי שנ"צ שהייתי זקוקה לו ביותר
R razzor New member 17/3/09 #14 הזאב הנה לה כיפה אדומה, עושה פוזות למצלמה ולא שמה לב לזאב שהולך בעקבותיה....
P prezik New member 16/3/09 #12 ../images/Emo6.gif איזה מגניב חח.! רציתי לשים אחת מהם כתומה ראשית אצלי באתר אחד, אפשר פשוט לרטש כמו שהתמונה בלי לשנות רקע אם כן אודה לך מאווד!
../images/Emo6.gif איזה מגניב חח.! רציתי לשים אחת מהם כתומה ראשית אצלי באתר אחד, אפשר פשוט לרטש כמו שהתמונה בלי לשנות רקע אם כן אודה לך מאווד!
P prezik New member 18/3/09 #16 ../images/Emo205.gif תודה רבה! רציתי אבל רק לרטש את התמונה עצמה בלי עיצוב אפשרי?