היי! אני חדשה....

../images/Emo24.gif היי! אני חדשה....

קוראים לי מעין ואני בת 15, ואני כמובן ש-ר-ו-פ-ה חזק על הבקסטריט המושלמים.... ואני מקווה להשתלב..

רק רציתי לדעת משהו...

מה זה לשרשר??? כל הזמן שמים פה דפים של משהו שנקרא "אומנות השרשור"... מה זה שרשור?? תודה מראש...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif שירשור זה, להגיב במקום שבו צריכים להגיב. למשל, עכשיו, במקום לפתוח "הוספת הודעה" את פשוט הולכת להודעה עצמה שאת רוצה להגיב אליה, ולוחצת על "הוספת תגובה", וכך את משרשרת למקום הנכון.../images/Emo140.gif

oceanblaze

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל, קיימות הודעות חדשות, וקיימות תגובות. בדף הפורום יכולים להיכנס 15 הודעות חדשות [שרשורים], ומה שלא נכנס בעמוד הזה עובר לעמוד הבא. לכן רצוי לא לפתוח הודעות חדשות כל הזמן, זה דוחף הודעות אחרות מהר אל העמוד השני.
כדי לפתוח הודעה חדשה לוחצים על "הוספת הודעה" בראש הפורום. [כמו שאת עשית] ועכשיו, כשאת רוצה להגיב להודעה מסויימת את צריכה ללחוץ על "הוספת תגובה" בתחתית ההודעה. כך ידעו לאיזה הודעה את מתכוונת בתגובה שלך, וגם לא ייפתחו שרשורים חדשים סתם.

אביבא

New member
לא שירשרת טוב../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

מצטערת שאני מעירה
ממממ... וסתם בשביל כ=ל החדשים שהצטרפו בבת אחת הנה אומנות השירשור=>

אביבא

New member
אווווווווווי../images/Emo4.gif ../images/Emo103.gif

סורי חנוש שלי,פשוט זאת בערך הפעם ה10 שאלינור משרשרת לא נכון להודעה של חדשה,חחחחח בכל מיקרה מצטערת
סולחת?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני קארין
אני רואה שיש לך קצת בעיות לשרשר, כבר חן הטכנאית של הפורום כבר תדאג להסביר לך, והדר תתקן את הבלאגן..

אביבא

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo23.gif ../images/Emo103.gif

אני אביבא[אביה]
בת 12 וחצי מרחובות
השתלבות נעימה

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני טלי, בת 12 מאשדוד. השתלבות נעימה!
ד''א- מי הפייבוריט שלך?
שלי אלכס
אגב, אני עשיתי את זה
[אני יודעת שזה מכוער, ושזה לא מושקע, אבל עדיין