הודעת הפורום - עזיבת ניהול הפורום

../images/Emo24.gifהודעת הפורום - עזיבת ניהול הפורום ../images/Emo7.gif

הודעת הפורום חברים וחברות יקרים אני מודיעה על עזיבת ניהול הפורום והתבקשתי גם ע"י הנהלת תפוז אנשים / מנהלת אשכול תרבויות מתנצלת לפניכם על כך לניהול פורום יש מחויבות ואחריות כבדה ואני לא עומדת בכך לכן אני מחוייבת לעזוב את עמדת ניהול הפורום לאחרונה אין לי הרבה זמן - כמעט ואין לי זמן לשבת מול המחשב ולכתוב - תפקיד ניהול הפורום מחייב ואין לי את הזמן למלא את התפקיד ולהמציא משהו שיכול לעניין את הפורום לכול מי שמחפש אותי לאחרונה אצלי הכול בסדר = ברוך ה-שם אני שמחה ומאושרת ונהנת מכול רגע נמצאת בעבודה מהבוקר ועד שעות הערב ולאחר מכן מגיעה לאוהלים "מחאת הדיור" נותנת מכוחי - שככה כמעט ואין לי זמן פנוי אני שולחת להנהלת הפורום את הסכמתי לעזוב את ניהול הפורום ובאמת אני עושה את זה בצער רב מכוון שאני מסכנת את הפורום בסגירה אם אחד מהחברים מעוניין לנהל את הפורום הוא מוזמן לשלוח הודעה אל הנהלת תפוז אנשים - אני אשמח ואתמוך בכול אחד שיהיה מסוגל את הפורום מי יודע אולי יהיה כאן התעוררות ושינוי לטובה תודה על שיתוף הפעולה והזמן הנעים והכייפי שהיה לנו יחד בפורום - חבל שנגמר מהר,מסתמן שכול הדברים הטובים בסופו של דבר נגמרים היה נעים להכיר אותכם וירטואלית וגם את חלקכם מחוץ לכותלי הפורום באירועים של העדה הכורדית אל חשש אני לא עוזבת אותכם יהיה אפשר להשאר בקשר בפייסבוק האיזור הכי חם וחברתי ברשת הוירטואלית מרגע זה שאני מעלה את ההודעה אני מבקשת מהנהלת הפורום שכבר מיום ראשון יסירו אותי מניהול הפורום 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ההודעה נשלחת = אוהבת אותכם עמנואלה

צהריים טובים עצובה אני לשמוע על..

עזיבת ניהול הפורום חבל מאוד כי את הכי מתאימה, נקווה שהפורום לא ייסגר בגלל זה

Polina EA

New member
עמנואלה יקירתי,

את התודה לך הוקרתי ברמה האישית, אני מאחלת לך בכל בדרך שלא תפני, מקווה להמשיך ולראות אותך כותבת בין כותלי תפוז. באהבה רבה, פולינה

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים ל עמנואלה ברזאני על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל. כמו כן אנו מחפשים גולש או גולשת אשר ירצו להחליף את עמנואלה בניהול. אתם מוזמנים לשלוח מסר לכינוי הנהלת הפורומים או למלא את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp ** הפניה מיועדת לגברים ונשים כאחד. ** פניות יענו תוך 10 ימי עבודה. המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

תודה רבה לתפוז אנשים על האמון שנתן בי

לאורך הדרך מקווה שהפרישה שלי מעמדת ניהול הפורום לא תביא לסגירת הפורום ונראה כאן המשכיות ורעננות - אני בטוחה שיש מה להביא לפורום ואת המילה האחרונה לא נתנו כאן אני מבטיחה לתמוך בכול מי שיבחר לנכון לנהל את הפורום המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים ובמיוחד בפורום יהודי כורדיסטאן..

שבת שלום לכולם

עמנואלה אני עוקב אחרי הפורם מיום עזיבתי מתעדכן בכל מאחל לך דרך צלחה בכל אשר תיפני מאחל ברק:)

hemiitz

New member
../images/Emo254.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

hemiitz

New member
עמנואלה אני הייתי שותף לרגעים של פתיחת הפורום

אז מותר להכניס איקון בוכה,אל דאגה נמשיך את הפורום,לא נוותר אנחנו כורדים וזה אחד מהמאפינים שלנו

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלא נוותר ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo24.gif בראת כאלתי יקרה, אני שמחה לשמוע

שההעדרות שלך היא מהסיבה של חוסר זמן ושאת נמצאת במקום טוב. חבל לי מאוד מאוד שאת פורשת, התרגלתי אליך, את ניהלת את הפורום בצורה מדהימה. אני מקווה שבזאת לא יפרדו דרכינו. הפורום הזה חייב להמשיך ולהתנהל ואני באופן אישי אשמח לעזור לכל מי שינהל אותו. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ויותר מאשמח אם תמשיכי להיות אתי בקשר. שולחת לך את העג'וזה
והטשטה, אם עזיז יחזיר לי אותה, שילוו אותך בדרכך.

uzis1

New member
עמנואלה!היה נחמד ! שיהיה לך בהצלחה לאן שתפני

את כמובן יכולה להמשיך לתקשר בפייס , אני לרשותך בכל מקרה שתחפשי עזרה כלשהי . ביי

למעלה