גמני חדשה ...

../images/Emo24.gifגמני חדשה ...

מאז הלידה משמינה מנחת ... אהלן, אמא לבכורה בת שמונה ויומיים :) וינוקא בן חצי שנה. בהריון דווקא רזיתי מההקאות והבחילות, פשוט לא אכלתי חצי שנה. מאז שנולד ינוקא נראה שהפה לא נסתם ... ומי אמר שמרזים בהנקה ??!
דווקא אוהבת ירקות ואוכל בריא אבל איפה שאני גרה המבחר דל ואומלל, יש לנו כאן מכולת של פעם והוא לא מביא כמעט מבחר מכלום ... גם פיזית קשה לי להזיז את עצמי
אני עייפה רוב הזמן כי הלילות עם הגמדול לא תמיד קלים וכבר בשבע בבוקר נורא נורא חם פה וקשה ללכת בחוץ. התחלתי ללכת בשמונה בערב כי זו השעה היחידה האפשרית, אבל אני כ"כ עייפה ... לא יודעת "כמה" אני צריכה להוריד. בתחושה שלי זה 10-15 ק"ג ... אז התקבלתי ??!

נוגלי

New member
בטח שהתקבלת../images/Emo13.gif

אני זוכרת אותך מפורום הנקה הייתה לך בעיה עם ההנקה וגם לי (רק שאני הפסקתי להניק).
יש דיאטות מיוחדות למניקות, באתר של חלי ממן יש תפריט מיוחד למניקות. תנסי לראות אם זה מתאים לך. חוץ מזה, תנסי להוריד מתוקים
, בצקים
, שתיה מתוקה
וכד' לגבי הספורט...
אין לי עיצה לתת לך, כי גם אני לא עושה ספורט מרב עצלנות. שיהיה לך בהצלחה!

תודה../images/Emo24.gif אכן ההנקה הסתדרה לנו

וכמו שכתבתי, אני משמינה מנחת
לא יודעת מי זאת חלי ממן אבל אני אגגל תיכף ... תודות !

בטח שהתקבלת

אני זוכרת אותך מפורום לידה פעילה. גם אני אחרי לידה(כמעט שמונה חודשים)עם תינוקת יונקת מלא שלא ישנה בלילה. קשה קשה קשה אבל... כשמתחילים נכנסים לזה. בואי הצטרפי אלינו זה ממש עוזר. בהצלחה רבה רבה!

איזה כייף פורום לידה פעילה !

(ואיזה מחמאה שזוכרים אותי מכל מיני
) יש לילות שהבחור מתעורר 7-8 פעמים (או בתרגום לעברית: פעם בשעה) ואני מותשת ...

ליאת 0212

New member
יש לך מכתבי המלצה??

אחרת לפי דעתי תהיה לך בעיה... אבל אני אנסה לדבר עם ההנהלה בשבילך
לגבי העייפות- בלוטת התריס שלך בסדר?? כי אצלי היה מצב של סחרחורות איומות, כמעט עילפון, והסתבר שבלוטת התריס שלי בתת פעילות חמורה
וולקאם אבורד

יש לי מכתב המלצה מהמקרר../images/Emo11.gif

הוא כבר מותש ממני , כל היום אני מתעסקת איתו ... אני מניחה שאני עייפה עקב תינוק שמתעורר המון ... אין סחרחורות וכאלה, פשוט תשוקה עזה לזחול מתחת לשמיכה ולהיבלע שם לשבוע- שבועיים ...

למעלה