בקר שבת

../images/Emo24.gifבקר שבת

שבת שלום כל כך נעים בחוץ
בעלי יוצא לאסוף חבר יורד דרומה אוסף את אבא שלי וכולם לים המלח אני מוותרת..... שולחת לכם ביס מהפוקצ'ה שהכנתי אתמול יום טוב

matanot10

New member
איפה המתכון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה לא יפה ככה לגרות אותנו,סתם באמצע היום!!!

../images/Emo78.gif../images/Emo92.gifהנה המתכון

בצק 1 קמח תופח קטן 1 לבן מלח ללוש בצק ולשטוח על ניר אפיה. לעשות חורים עם האצבע (מי שמוסיף גם שמרים יש להתפיח שעה לפחות. ) לאדות בצל ורצועות גמבה או פלפל ירוק מכל סוג במעט שמן זית להוסיף מעט מלח ואבקת שום. אני גם טיגנתי טבעות חציל כמעט ללא שמן פזרתי על הבצק פוררתי מעט בולגרית, חצאי עגבניות שרי ולתנור לדקות קצרות בחום גבוה בתאבון

בוקר נהדר. אוויר נקי אחרי גשם שירד בכמות יפה

מספיק כדי לנקות אבק מהאוטו ,מקולטי השמש והחצר, ועדיין ממשיך לרדת גשם ממש, לא טפטוף... אני כ"כ אוהבת את האוויר אחרי הגשם - אבל....סוף יוני? מה קורה כאן?

בוקר אור גם פה../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

הטרידה את מנוחתי העובדה שלא כל ההורים קיבלו את העדכון השבועי עם תמונות ילדיהם, אז מה עשיתי-התעוררתי בשש בבוקר, ועכשיו בדיוק מסיימת את שליחת העדכונים והתמונות
. עוד מעט הבחור יתעורר וניסע לאסוף חבר ונוסעים לגן החיות התנ"כי, עד שיש שבת נורמלית שהבחור לא לומד בה-מתכוונים לנצל אותה
.

בוקר בוקר טוב !!!!!!!!!!!!!

כמה ישנתי ... מיליון שעות . סיימתי לאפות ולבשל ונכנסתי רק לדקה למיטה וקמתי הבוקר. אפילו לא התקלחתי, מגעילה שכמותי ... אבל הייתי כ"כ צריכה את זה ! מה שלומכם? איך השבת אצלכם? ספרו-שתפו.

שוב הצלחתי לכתוב במקום הלא נכון.

אז אני לא מתעצלת ומעבירה את זה לכאן גם . אתמול בילינו בהצגה "תמונות יפואיות" של בית לסין. קשה לקרא לזה הצגה, זו יותר חלטורה עם שחקנים לא מוכרים (לי), שאין קשר בין קטע לקטע, אפילו קצת לעג לאינטלגנציה של אורחי ההצגה. (התרשמות שלי בלבד) חבל על הזמן וחבל על הכסף. אני ואישי לא נהנינו, כך גם 2 זוגות החברים שלנו שהגיעו יחד איתנו להצגה. היום בא לי ללכת לסרט החדש של אדיר מילר, אח"כ לאכול ארוחת צהריים במסעדת "נאפיס", אבל עוד מוקדם נראה מה הזוגי שלי ירצה. ותעבירו טלוויזיה לערוץ 22, יאיר ניצני עם קטעים מצחיקים
שבת נעימה לכולם

מזל שכתבת כי אימא שלי שאלה אם כדאי ללכת

להצגה ואמרתי לה שנראה לי שכן, מיד מתקשרת אליה. לא אוהבת הצגות או מופעים שמתיימרים להיות הצגות... אני מתה על יאיר ניצני, הוא מלך אמיתי !!

kdr

New member
תזהירי אותה מ"הדוד וניה"

מאמץ כביר של הצגה להרוס הצגה. נסיונות סרק להצחיק. "שטיקים" שלא מעלים אפילו חיוך. מי שלא יצא במהלך המחצית הראשונה, עזב בהפסקה בהמונים. סתם ערב מבוזבז.

חוטהשני

New member
נדמה לי שהוא קיבל הרבה ביקורות טובות... סה"כ הקסט דווקא מאד מוצלח. ובהחלט מצאתי 2 ביקורות שמציגות, כמוך, את הבעיה של ההצגה 2.php?id=5566&lang=HEB target=_blank rel=nofollow>1 2 מה שלי לא מובן - מדוע ההעקשות לתרגם ולעבד את צ'כוב לימנו ? אני מסכימה עם הביקורות שהיה עדיף לעשות את ההצגה בשפה הצ'כובית.

kdr

New member
לו קראתי ביקורות ולו אחת

לא הייתי מתלבש אפילו כדי לשרוף ערב אבוד. כמוני, חשבו כך עוד לא מעט שעזבו תוך כדי ההצגה ורוב נוסף בהפסקה.

חוטהשני

New member
לא יודעת מה עובר על התאטרון הישראלי ../images/Emo10.gif המון הצגות מעובדות בעיבודים מוזרים, הזויים ונוראים... בשנתיים האחרונות בקושי מצאתי הצגה ראוייה. (למעט אולי מחזות זמר אבל הם הרי תסכים איתי לא ממש הצגות...)

kdr

New member
אני חושב שהתכנית "כוכב נולד" מסבירה הרבה

החל בכוכבי אינסטנט. ביצועים שלא היו מביישים לול תרנגולות. סילסולים של ספרית קטועת ידיים. והמקביל - החומר שמגיע לתיאטרון. כמובן לא כולם, הכללה זה רע. יש עילויים בכל תחום.

חוטהשני

New member
לא מדברת על השחקנים... להיפך, בגללם עד עכשיו לא נטשתי את התיאטרון. ההצגה שראית מכילה מבחר שחקנים שאני מאד מעריכה ומוקירה. הבעיה היא העיבוד של המחזות והבימוי. לפני כשנתיים צפיתי בהצגה על קוויאר ועדשים. ראיתי אותה בעבר וזכרתי אותה כהצגה טובה. העיבוד החדשני שעשו לה היה פשוט נוראי ביותר. עשו לו עיבוד וולגרי מאד וזה פשוט איכזב מאד. כנ"ל אגב קרה גם בהצגה "רומן בעבודה" של תיאטרון גשר. הרבה יצאו ממנה מאוכזבים ולדעתי זה נבע בעיקר בגלל הוולגריות של ההצגה ../images/Emo10.gif (הרבה קטעים בהצגה התנהלו בצעקות ממש.... ../images/Emo2.gif)

matanot10

New member
אני כל השבת

הייתי שפוכה...לא הרגשתי כ"כ טוב...היו לי בחילות ,כנראה שחטפתי איזה וירוס של 24 שעות כי עכשיו ב"ה הכל בסדר...

למעלה