בוקר נפלא

איזי בת

New member
../images/Emo24.gifבוקר נפלא

שלכולנו יהיה יום טוב יותר מקודמו... שהחיוך לא ירד מהשפתיים....

jooch

New member
בוקר משובך כמו יין! שוב אני לא ראשון ../images/Emo10.gif

../images/Emo193.gifגברת-אני שולחת אותך לבדיקות!זה לא...

נורמלי לאשה בגילך לקום בשעות כאלה ולמה אני אומרת "בגילך" - כי ידוע למשל שזקנים/ות מתעוררים ממש מוקדם וקשה להם לישון.... אבל..את?...צעירונת?...מה קרה? למה ככה...? בבקשה לדבר איתי בנושא..אני מודאגת. אבל בכל מקרה..שיהיה לך ולכולנו יום נפפפפפפפפפפפפפפפפפללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאא

אכן דיבתרי איתך!are you talkin' to me???

ואני שמחה לשמוע שזאת הסיבה. נרגעתי. ועכשיו נותר לי לאמר לך - כל הכבוד! אמנם מתרגלי לכל דבר אבל עדיין - באמת כל הכבוד. (ולמה השם ישמור כלכך מוקדם בעבודה? את לא חייבת לספר כמובן אבל הייתי חייבת להגיד את זה - החצי הפולני מדבר בבוקר.)

לילי301

New member
בוקר מקסים ויום נפלא..

חצי מהשבוע כבר עבר חלף לו.. מצפה בכיליון לחצי השני. אגב.. מה יש לך עם השעות האלה??

רק שיר

New member
בוקרררררר נפלא../images/Emo42.gif

יש!!! חזר לי האינטרנט. מענין למה אני ככ רגועה היום

ישנתי פחות מ 4 שעות

(אבל הלכתי לישון מאוחר מסיבות טובות). אני חולה. אני מסכנה. אין אף אחד שיטפל בי. אני אומללה. רע לי. כואב לי. (זה מספיק או להמשיך?) בוקר טוב ישראל

בואי

תשבי כמה שעות עם הדפקט שאני יושב איתו במשרד
תאמיני לי שתתחנני להיות חולה.. מסכנה.. גלמודה.. אומללה.. וכו'
יומטוב

רק שיר

New member
היית מעדיף

שיהיה מעליך אחד שהרבה יותר חכם ממך ? גם מעליך וגם חכם ? אז היית מתוסכל. אני מעדיפה שיהיו מעליי טפשים.

זה הולך בערך כך ../images/Emo66.gif

'עשינו' כשאני עושה ובאותו הזמן גם מלמד אותו 'עשיתי' כשאני מסביר לו איך לעשות והוא רק מזיז את העכבר 'טעית' כשאני טועה 'טעינו' כשהוא טועה וכן הלאה...

רומנteaת

New member
היי, אנחנו ממש מתואמות...

אני הלכתי לישון קרוב לחמש, והתעוררתי בשמונה כדי לפקסס לבוס שלי איזה טופס מסכן שנשאר אצלי בטעות. לא הלכתי לעבודה היום, ואני יושבת פה גלמודה, אף אחד לא מביא לי מרק עוף כמו שביקשתי, הראש מתפוצץ ונמאס לי לקחת תרופות, הגרון כואב, וחם!! בחום הזה הייתי צריכה לצעוד ברגל לרופאה, לקבל אישור מחלה. איזה כיף זה לקטר...

felka

New member
כן בוקר מעניין

אני חושב שCIA שמו לי שעון מעורר ל5:30 רק בשביל לבדוק עד איך אני מגיב. סתם נראה לי מנקה בטעות העבירה את המתג.... אבל זה לא עוזר לי ... אני ער ב5:30 ..... שום דבר לא יהרוס לי את האתמול! שיהיה לנו יום נפלא! למהממת במיוחד!!!

צהריים טובים../images/Emo20.gif

הגיע הזמן להושיב את הטוכעס וללמוד... אבל לא בא לי... אבל אני חייבת, ולא מתחשק לי... בקיצור...

למעלה