בוקר טוב ליום א'...

../images/Emo24.gifבוקר טוב ליום א'...

היה לנו סוף שבוע לא קל ... אני שולחת איחולי החלמה לפצועים, וחיבוק גדול למשפחות ההרוגים... זה פשוט לא להאמין, כמה שהחיים בלתי צפויים. לבנתיים אני כאן בבית, בטלו את הקייטנות כאן באשקלון, וגם סתם אין לי מצב רוח לעבודה עכשיו.. שיהיה יום טוב לכולנו, ומי ייתן ויהיו רק בשורות טובות
התלבטתי לגבי הציטוט היומי... בסוף החלטתי על זה, שקצת מזכיר את כל עניין השלום המעורער עם מצריים... אני חושב שהכרית צריכה להיות סמל השלום במקום היונה; גם יש לה יותר נוצות מהיונה, וגם אין לה מקור שהיא תנקר אותך בו. - ג'ק הנדי { מתוך הספר "מחשבות עמוקות" }

שיהיה בוקר שקט לכל תושבי הדרום..

ותשמרו על עצמכם!! והימנעו מהסתובבויות בחוץ! גם אני משתתפת בצער המשפחות ומאחלת החלמה מהירה לפצועים! אחלה ציטוט!

צריכה את עזרתכם:

במשרד שלנו מחפשים מזכירה, אם אתם מכירים יודעים על מישהי שמחפשת עבודה מזכירותית ונעימה ביותר אנא הפנו אותה אלינו למייל: משרד העוסק בטיפול במימוש זכויות ניצולי שואה בת"א מחפש עובד/ת מסור/ה, רציני/ת, אחראי/ת המוכן/נה לעבוד בלחץ, לעבודת מזכירות, עם ניסיון מזכירותי קודם. נדרש: שליטה ברזי המחשב -וורד, אקסל, הקלדה מהירה, ידיעת שפות זרות (אנגלית ו/או גרמנית) - מומלץ! שעות עבודה מאוד נוחות!!!! יש לשלוח קו"ח ל[email protected] תודה! וסליחה על הפרסום אבל אני מנסה בכל מיני דרכים:)

Haad Yao

New member
מצטרפת.

מה אתם עושים עם העבודה? נותנים יום חופש בלי בעיה?

הלוואי...

לצערי זה על חשבון ימי החופש שלי, שכבר במינוס גם ככה אבל הבוס שלי ממש הבין אותי, באמת כל הכבוד לו

לנו נתנו את האופציה להגיע או לא...

כמובן שמי שלא מגיע מפסיד את השעות, ואנשים הולכים בלית ברירה כדי להביא משכורת הביתה. אני בחרדה נוראית, לא יוצאת מהבית. אתמול בלילה והיום בבוקר נפלו טילים ממש ליד הבית שלי אחד על בית ואחד במבנה ציבורי. זה פשוט נוראי... לא ישנתי משבת בבוקר ולא מסוגלת לישון. נקווה לימים טובים יותר.

למעלה