אפשר גם אחרת

בעז כהן

New member
../images/Emo24.gifאפשר גם אחרת

הערב ביקרתי במספר חוגים, במסגרת מאמציי לפרסם את המרתון שיתקיים הערב; ביבנה, בהדרכת ישראל שיקר;בגבעת ברנר, בהדרכת שמעון עשור;בראשל"צ, בהדרכת איתן טביב;בחולון, בהדרכת שמעון מרדכי;ובאוניברסיטת תל אביב בהדרכת גדי ביטון.כולם קיבלו אותי ואת אשתי בצורה יפה, פירגנו,ופירסמו את המרתון באוזני רוקדיהם.בגבעת ברנר ובראשל"צ, אף הוזמנתי לרקוד במרכז המעגל את הריקוד "חברים",בצוותא עם הרוקדים. מסתבר חברים, שאפשר גם אחרת;ניתן עדיין למצוא מדריכים מחייכים, מסבירי פנים, מפרגנים מכל הלב,לעמית למקצוע,לחבר. תודה רבה

ולמען ההגינות- מרתון הערב " בנעמן"

שלום לחברי הפורום. הנה, יש לנו הערב,( ערב שישי ) שני מרתונים, אחד בצפון, שמארגנים האחים: יוסי ואבי פרץ. והשני במרכז, שמארגן ידידנו: בועז כהן. בצפןן: הופעה של להקת: " הורה דאנס כרמיאל", מוזמנים: שלמה ממן,אבי ומאיר אמסלם,אלי רונן,ויקטור גבאי, אבנר נעים,חיים מילשטיין,ספי אביב,אבי לוי,עבדכם הנאמן יום טוב אוחיון, זאב ניסים,איציק בן עמי,ירון כרמל,ישראל שיקר,קובי מיכאלי, ועוד... יהיו רקודי עם מכל הזמנים, פרסים, וכיבוד עשיר, מחיר כניסה: 35 ש"ח. במרכז: אין לי כל פרטים, כי אין בידי פלייר של המרתון, אך אני סומך על ידידי בועז, שיעביר ערב, כמו שרק הוא יודע, אם מישהו יכול להוסיף פרטים נוספים, על המרתון של בועז, אשמח מאוד, כי אז זה יאזן את את הכתוב. בכל מקרה, תושבי המרכז תהנו לכם אצל בועז, והצפוניים, שיהנו אצל האחים פרץ. כן ירבו שמחות, מרתונים, ריקודים, ופירגונים. שבת שלום ורוקדת לכולנו. יום טוב.

כך צריך להיות../images/Emo91.gif

יום טוב כך צריך לפרסם!! פעם אחת, בצורה גלויה ולא בצורה סמויה באמצעות שרשור מעייף. כתבת בקיצור ובצורה הוגנת על שני המרתונים שאמורים להתקיים היום - כל הכבוד. שיהיה לך יום טוב! שבת שלום לוי אילן

למען ההגינות תוספת

מוזמנים נוספים במסגרת העוד...כפי שפורסם-המרקידים:רוני סימן טוב,ישראל שבתאי,ירון מליחי,יאיר הראל,אייל אליהו,חנן דדון.

למעלה