אפליפסיה

סימוננה

New member
../images/Emo24.gifאפליפסיה

אני חדשה בפורום הזה. אני אימא לילד בן 27 שלפני שנה עבר תאונה קשה. עד לפני זה היה לי ילד בריא חכם מלא חיים שהתחיל את החיים פתאום התאונה שנה איומה של מצבי רוח ופתאום בום התקף אפילפטי הוא עצמו מתמודד בדרכו הוא פשוט מתעלם ואני מתמודדת בדרכי עם כול העולם. הוא לא מוכן לקחת תרופות ואני מתפללת אני שמעתי שהתקפים יוצרים נזק מצטבר אבל הוא לא מוכן להקשיב אני סתם מספרת אני פשוט רוצה להיות חברה בפורום ולהיות חלק לנסות לעזור לאחרים ואולי לקבל עזרה.

היי:]

אם קראת את מה שאני רושמת את יכולה להבין שאני דיי מתוסכלת מכל העניין אבל אני לומדת להלשים עם זה (אין ממש ברירה) לפני שנה היה לו התקף ומאז הוא לא לקח תרופה?ומאז לא היה לו כלום?שום התקף? שום פרכוס? אם לא היה לו אז לדעתי אתם צריכים ללכת לנורולוג ויכול להיות שזה התקף חד פעמי וזה קורה בגלל זה אחרי התקף אחד לא ממש ממהרים לבדוק מחכים ל2 התקפים(לפחות ככה אמרו לי בבית חולים).אם היה לו במשך השנה הזאת התקפים והוא עדין לא לוקח תרופה אז זה דיי מוזר כי עדיף לקחת תרופה ולהיות די יציבים מאשר להתעלף. גם אני אחרי שיצאתי מהבית חולים שזה היה ממש יום אחרי ההתעלפות הראשונה והיחידה שלי לא הייתי מוכנה לקבל את זה ולא הייתי מוכנה לקחת את הכדורים אבל אין ממש ברירה אני חולה בזה ואין לי מה לעשות חוץ מלטפל בזה. אז תכניסי לו לראש איכשהו שכדאי לו מאוד לקחת את הכדורים כי זה לא ממש נעים ולא ממש בריא להתעלף כל הזמן. בהצלחה.:]

ברוכה הבאה ...אני רואה ששמעת בעצתי

ונכנסת לפורום כאן את יכולה לשאול את כל השאלות שיש לך ותרגישי חופשי כי כאן כולנו כמו משפחה אחת גדולה מאז שאני בפורום הזה חשתי הרבה הקלה יש כאן אנשים נהדרים חבל שלא ניתן לפגוש את כוללללם כדי להודות באופן אישי על החיזוקים אחד לשני. בהצלחה ! רפי (פורום אפילפסיה של ד"ר הימן)

סימוננה

New member
רפי תודה

עקבתי אחרי ההודעות שלך גם בפורום ואתה ממש מלך אני מבינה שזו ביתך שחולה ואני מאחלת לה בריאות שלמה. כל הכבוד לך לתמיכה להבנה ואולי פעם נוכל לארגן מפגש למה לא.? רק שאלתי את ד"ר היימן והוא לא ענה לי אם אתה יודע מה קורה לחולי אפילפסיה בטיסות מהפורום הבנתי שישנה איזו בעיה. תודה

../images/Emo28.gifהי - לגבי טיסות

אינני יודע דבר וכל שאני יודע זה מנסיון פרקטי לא תאוריה טסנו עם הילדה לנופש בתורכיה ולא קרה דבר למעט ההתלהבות שלה לטוס הכל עבר ללא בעיות ונהננו נורא היה כיף מעבר לכך מצטער לא יכול להוסיף אז נשתמע (בכתיבה בנתיים) רפי

michas 61

New member
טיסות ../images/Emo160.gif

לסימונה ערב טוב . מניסיוני אין בעיות בטיסות , טסתי ולא היו לי בעיות . הרגשתי טוב , חוץ מההתרגשות הרגילה שיש לכולם .

ruthty

New member
../images/Emo24.gifשולחת לך חיבוק חזק

היי חזקה ומי יודע אולי זה יעבור לו בכל אופן אני איתך

הקסום

New member
היי

אני אומר אל תלחצי עליו חזק תשבי איתו מדי פעם דברי איתו יכול שהוא בהלם מזה, בסוף הוא ישתכנע לקחת כי אין לו הרבה ברירות

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מה שאת מתארת באמת קשה לך כאמא. זה שהוא מדחיק את הבעיה ולא רוצה לקחת תרופות רק מקשה על המצב. זאת לא התמודדות כי אם הכחשה. נכון שקשה לו והוא חושב שהוא מתמודד אבל הוא לא עוזר לעצמו ולא לקרובים לו. אל תלחצי. אולי תראי לו את הפורום כבדרך אגב. כשהוא אצלך שהמחשב יהיה פתוח על הפורום. או שתספרי לו עליו. קרוב לוודאי שהוא לא ירצה לשמוע בהתחלה אבל הזרע ייטמן. יש כאן עוד אנשים שהיו במצב דומה כמו עדי שענתה לך.

tropical888

New member
לסימוננה

אני כאמא מאוד יכולה להביא את הכאב שיש לך. אמנם אני עצמי אמא אבל לי יש את האפילפסיה. אני מתארת לעצמי שמאוד כואב לך ומפריע לך שהוא לא רוצה לקחת את הכדורים שהם יכולים רק לעזור לו. אני גם מאוד מבינה את בנך שבגיל כזה זה נפל עליו. נסי לדבר איתו כשאתם ביחד ויש לו מצב רוח טוב. ואם זה לא הולך אני הייתי מייעצת לך לשים לו פתק על השולחן בחדרו עם כתובת הפורום ולכתוב לו מכתב חברי שהכדורים רק יעזרו לו ואף אחד לא צריך לדעת מכך. אם הוא לגר איתך בבית את יכולה לדחוף לו את זה לתיק או איכשהו למקום שאת יודעת שהוא רואה כל יום. חיזקי ואימצי כח ואנחנו פה איתך לכל שאלה וטרדה.

למעלה