אני מאושרת!

L i v i

New member
../images/Emo24.gifאני מאושרת!

שלשום היה לי יומולדת ונחשו מה קנו לי במתנה??? את החשמלית שלי!!! וגם מגבר (מרשל!)....וגם מולטי אפקט!....וגם רצועה , 2 כבלים (למולטי ולגיטרה) , נרתיק וסטנד , 5 מפרטים חדשים (חינם) והנחה על כל זה כי יש לי פרוטקציות ...... *מאושרת* ותודה לדוד שלי (מורה גיטרה לשעבר...) החולה גיטרות שבא איתנו . זהו

L i v i

New member
Tribute Legacy של GL

זו הגיטרה:) יפה בטירוף ועם סאונד יפההההההה לאללה! אני קוראת לי רוז או רוזי או רוזה...אממממממ, עזבו אני עדיין קצת מתלבטת . חברה שלי החליטה שקוראים לה "תשוקה" כי : "חשמלית ושמה תשוקה"...... - הבנתם??חחחחחח... אה , עוד התלהבות! : אתמול , ערב לפני "היום הראשון ללימודים" , הייתה אצלנו הופעה של הדג נחש ועשיתי קעקוע חינה:)

L i v i

New member
נ.ב.....*בקשר לגיטרה*

זו גיטרה שלפי מה שהבנתי לואי פנדר (כן , כן , הבעלים של פנדר) ייצר את הגיטרה הזו לפני שהוא הקים אתץ "פנדר" זהו , לא הייתי פה יומיים אז יש לי חסך ואני מדברת הרבה . תסלחו לי..חחחחח *מסמיקה*

מגניבב תתחדשי!!!!!

וואיי אני ממש מקנאה בך ברגע זה!#^$^ איזו חברה הגיטרה?

l AdidAs l

New member
ואוו תתחדשי =]

נשמע ממממממממש יפה
ישמצב להעלות תמונות?

sappy song

New member
אדיר...תתחדשי ../images/Emo3.gif

לי קונים ביום הולדת שזה עוד מעט,בס חדשה

L i v i

New member
נוווו , גם לי קנו ביומולדת!

זה מה זה כיף! תהנה:) אה , אני אקדים את המאוחר אבל שיהיה.... מזל טובבבבבבב:)))

rotemgirl

New member
יאאאאא D:

איזה כיף לך!!!! תחדשיייי ומזל טוב שוב! אגב, איזה ציור של קעקוע חינה עשית?

L i v i

New member
אממממ.... זה משהו מתוסבך שכזה

וזה מושך תשומת לב... מישהי שאלה אותי אם זה אמיתי...?! למה נראה לה שהעור נראה כזה טוב?! אחרי שעושים קעקוע אמיתי העור נראה מוכה..חחחחח אה , כשאני אוכל אני אצלם גם את הקעקוע וגם את הגיטרה! פשוט התוכנה של המצלמה נמחקה כששידרגו לנו את המחשב אבל יש לי כוונות להתקין אותה בשבוע הקרוב ..:)

L i v i

New member
הגיטרה אכן באדום...סוגדת לי?חחח...

זה אדום כהה שכזה... היא גיטרה מיוחדת אין מה לעשות! כשאני אשלח את התמונות כבר תראו.... והקעקוע הוא לא של דמות או משהו ספציפי ...זה מין קישוט וזה קצת בעיה לתאר אותו אבל אני מקווה לשלוח גם תמונה שלו..:)

אועעעעעע סוגדתתתתתתת

יש לה גיטרה אדומה!!!!!1 אוי אוי אוי איזה כיף לךךךך בע, אוףףףףףף חרא גם אני רוצה. אה וטוב אני מקווה שתתקיני התוכנה מהר חח.

למעלה