אמא טרייה...

רונה 33

New member
../images/Emo24.gifאמא טרייה...

החל מ10/10 אני אמא במשרה מלאה לאלון וינאי שנולדו בניתוח קיסרי במשקלים מעוררי התפעלות :3405 ו 2770. אני שמחה להצטרף לפורום הזה ומבטיחה להציף בשאלות, יש לי כ"כ הרבה! שאלה ראשונה - גיהוקים לאחר האוכל. מה לעשות: להשכיב, להניח על הכתף, מותר להמשיך להאכיל?

ligo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

אכן משקלים יפים לאלון וינאי את מניקה אותם? כעקרון, הגיהוקים לא מפריעים לתינוקות, אלא יותר לנו, ההורים. אני פשוט הייתי ממשיכה להניק אותה עוד קצת עד שזה היה עובר.

קרן משם

New member
../images/Emo49.gif

שמחה לראות שאת אחריי! אך את מרגישה? ואך מתמודדת עם הטיפול ב2 כעת כשאת עוד מחלימה מהניתוח?

פישון

New member
הרבה הרבה מזל טוב!

באמת אין הרבה מה לעשות בענין הגיהוקים, אבל תשימי לב שאם הם משהקים והאוכל עולה להם, עדיף להשכיב בטרמפולינה או בצורה מוגבהת (כמו מגבת מגולגלת מתחת לצד אחד של המזרון) כדי למנוע צרבת. המשקלים ממש מעוררי התפעלות, אנחנו בני שבעה שבועות ומגיעים אולי ל- 3500... איזה כיף! מאיה

רונה, קודם כל מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

להולדת אלון וינאי. כל הכבוד על המשקלים!
עברת אפילו אותי
שיהוקים - לא ממש מפריע להם ולכן כדאי שגם את תתעלמי. בכל מקרה, אחרי האוכל כדאי להניח על הכתף. את מניקה מלא?

רונה 33

New member
אני לא מניקה בכלל

ניסיתי לאחר הלידה אבל זה היה קשה מדי , השבוע החלטתי סופית לוותר

גם אני נכנעתי בשלב מסויים

אני מקנאה בך על ההחלטיות. אני לא הצלחתי להניק תוך שלושה שבועות, אבל המשכתי לשאוב בטירוף עוד חודש עד שהצלחתי להתגבר על רגשי האשם ולהפסיק

רונה 33

New member
החלטיות? אני?

פורגט איט! רגשות האשם עוד מציפים אותי לגבי ויתור ההנקה. ניסיתי להניק לאחר הלידה באופן די אינטנסיבי ותוך שבוע הבנתי שזה לא בשבילי, אבל אני חזק בתוך עולם רגשות האשם, וייקח לי קצת זמן להשתחרר מזה.

ברגע שתראי

שהם יפים בריאים וגדולים זה יעבור לך
גם אצלי הם בסופו של דבר גדלו על פורמולה, ונכון שחלב אם זה הכי, אבל לכל דבר יש את המחיר שלו והכי חשוב זה אמא שמחה ומאושרת בילדים שלה.
רוצים לראות תמונות

מזל טוב רונה וברוכה המצטרפת

ברוכים הבאים אלון וינאי לשמחתי גיהוקים אחרי אוכל לא נראו במקומותינו ובמה שאני לא בקיא אני משתדל לא להגיב תרגישו בבית את רובנו אתם מכירים ולהפך רק שאת אלון וינאי אנחנו מכירים פחות אז נשמח להכיר בכל דרך אפשרית !!! ליאור

../images/Emo24.gif לאמא הטריה והרבה../images/Emo49.gif

לרכים הנולדים.
על המשקלים. לגבי הגיהוקים - ענתה לך ליגו מה שאני רציתי לכתוב. מאחלת לך התאקלמות קלה ושהייה מהנה במחיצתנו.

yaelhul

New member
ברוכים הבאים ל ../images/Emo82.gif שלנו

מזל טוב רונה וכל הכבוד על המשקלים של הקטנים
באיזה שבוע הם נולדו? את בהחלט מוזמנת להציף בשאלות. היינו שם, במקום שלך, ממש לא מזמן... לגבי גיהוקים - יובל ועומר גיהקו זמן ארוך לאחר כל ארוחה ואותנו זה הטריף. הם נראו (לנו) ממש אומללים מזה. בהתחלה פחדנו אפילו להמשיך להאכיל אותם כשהם מגהקים, אבל זה הדבר היחיד שעוזר - למצוץ משהו: בקבוק, מוצץ, ציצי... בכל מקרה הגיהוק עובר אחרי מספר דקות. זו תופעה מאד מוכרת אצל תינוקות רכים כיוון שמערכת העיכול עדיין לא בשלה. זה ילך ויפחת עם הזמן. ולשאלתך - בהחלט מותר להמשיך להאכיל אם הם ירצו, להשכיב לא כדאי כי עם הגיהוק האוכל יכול לעלות להם למעלה, להניח על הכתף או עם כל הגבהה אחרת - מומלץ. יעל

רונה 33

New member
הבונבונים נולדו בשבוע 38

והרופא המטפל שלי עוד אמר לי בתחילת הניתוח הקיסרי שהייתי יכולה להחזיק בשקט עוד שבועיים........

יוליי

New member
מזל טוב רונה!!!

חייבת להוסיף
על המשקל הנאה. תהני ותגדלי בנחת! בנוגע לגיהוקים: הגדול שלי היה מגהק בלי סוף. אחות ט"ח נתנה לי טיפ שאימצתי מאז: 1-2 טיפות לימון על כפית - ולפה התינוק, וכמו מטה קסם הגיהוק נפסק. הלימון לא מזיק כלל ומהגיהוק נפטרים מיידית. מאוד ממליצה. אני יודעת שקצת יש רתיעה מלימון לתינוק,אבל שתי טיפות ממש לא מזיקות. תנסי וספרי אם הצליח. יולי.

מזל טוב!

באמת משקלים מעוררי התפעלות...
לגבי הגיהוקים - בספרים טוענים שזה לא מפריע להם. אנ´לא יודעת. אבל אתמול סיפרה לי חברה שהיתה עם הבת שלה (3 חודשים) בקניון, ושהתינוקת גיהקה, והמנקה הרוסיה הסבירה לה בתנועות ידיים שכשהתינוק מגהק האצבעות קרות... שתינו בדקנו את זה, וזה נכון!! זה לא עוזר בשום צורה, אבל זה מעניין לראות.

איזה משקלים יפים!!!!!

ואיזה תאריך לידה יפה..... ברוכה הבאה, או יותר נכון - ברוכים הבאים!!!!!! לגבי גיהוקים - אני הייתי מניחה את הדר על הכתף, עד היום, בעצם.....למרות שכיום הוא בדר"כ דורש לרדת ממני וללכת לשחק מייד לאחר האוכל.

1ענבל

New member
המון מזל טוב...

גם יובל סבלה מהמון גיהוקים. אני המשכתי להאכיל והם פשוט הפסיקו. מזל טוב למשפחה החדשה

למעלה