אייקונים חדשים!!

רות82476

New member
../images/Emo24.gifאייקונים חדשים!!

סביבון סוב סוב סוב חנוכה הוא חג טוב!!
יאמייייי איך בא לי אחת
אוי איזה עץ יפה היה לי בשנה שעברה... הא...
אויייי גרב!! יש לי אחת גדולה כזאת אתם צריכים לראות אותה!!
נו אז מה אומרים? ברוכים הבאים לאייקונים החדשים!!

orly 15

New member
מבצע החייאת הפורום!../images/Emo101.gif

אנשים, זה סופי. הפורום מת!
למישהו יש רעיון איך להחיות אותו?

אם לפחות הוא לא מת, אז הוא משעמם

בטירוף... הוא בערך מתעורר כל פעם שמישהו חדש מופיע...ואז שוב נרדם... בטוח שיש המון מה לדבר על הנושא...

orly 15

New member
ME??????????????????

כניראה שאני עוברת תקופה קשה בחיים.............
(נו ברור! אני רוחוקה מהמולדת...לא
)
את מתכוונת אלי???

מה העצבים?

רק שאלתי כי אמרת שהיה לך עץ (???) אז עכשיו אחרי שגילינו שאת לא נוצריה, למה לעזאזאל היה לך עץ בבית?!

רות82476

New member
כי....

אני וחברה ממש ממש טובה שלי שבאה לבקר אותי מישראל תמיד רצינו לחגוג קריסמס אז סתם קנינו עץ אני קניתי קישוטים כל אחת קנתה לשניה מלא מתנות... והנה עץ! ובקשר לגרב אחותי מצאה אותה והביאה לי ובקשר לזה שהתעצבנתי לזה שבכלל שאלת מה זה חשוב? זה באמת עקרוני? כאילו הרבה אוהבים את קריסמס והם יהודים!

יש הבדל בין לאהוב ולחגוג

בגלל זה גם שאלתי אם את נוצריה כי לא רציתי סתם "להתנפל" עלייך כי חגגת כריסמס. זה נראה לי מגוחך לחגוג חג שהוא לא בדת שלך, אפילו אם את אוהבת אותו...

orly 15

New member
למה מגוחך????

ואת חוגגת את חנוכה בגלל יהודה המכבי (או מי שזה היה)? אותו הדבר. היא לא חוגגת את הולדת ישו. היא חוגגת כי זה כיף ונחמד (או מסיבות אחרות).

אז יאללה בואו כולנו נחגוג את הרמדאן

אני חוגגת את חנוכה כי זה בדת שלי וחגגתי את זה מאז שנולדתי, זה שעברתי לצרפת לא אומר שאני אתחיל לחגוג חג נוצרי בגלל שהוא "כיף ונחמד". מילא אם היא היתה חוגגת את זה אצל חברה שלה כמו שלפעמים חברות שלי מזמינות אותי אליהן לחגוג איתן כריסמס ושאר החגים, זה בשביל הכיף. לקנות עץ ולקשט אותו אצלך בבית כשזה בכלל לא החג שלך זה קצת שונה...

dor_gabizon

New member
שתעשה מה שראש שלה!

מה אכפת לך? אם היא רוצה,שיהיה לה לבריאות! ותסכים\תסכימי איתי שלחגוג את הרמאדן זה דוגמה טיפה יותר מידי קיצונית (למרותשאני יוןדע שאמרת את זה בנימה צינית) נ.ב

דווקא ממש לא

אם לחגוג את כריסמס, למה לא לחגוג את הרמדאן? מה ההבדל בין לחגוג חג נוצרי לחג מוסלמי? לא אכפת לי, מצידי שתחגוג גם את הולדת הדלהי למה אני פשוט חושבת שזה די מגוחך לקנות עץ ולקשט אותו אם אתה לא חוגג כריסמס

למעלה