כוכב נולד 7

khammel

New member
../images/Emo239.gifכוכב נולד 7

תגידו... רק אני מתרגשת כל פעם שאני רואה את השם מיי פיינגולד כי זה ישר מזכיר לי את "מיי" שלנו? ו... נכון שזה מיישב פעם אחת ולתמיד את הויכוח אם השם של בריאן הוא "מיי" או "מאי"?
תודו שחשבתם על זה.

Teo Toriatt

New member
משעמם לך הא?

בריאן מאי. מקור השם מיי בעברית הוא מאלוהים ("יי") ולא נראה לי שלזה מכוון שם המשפחה של בריאן מאי. ולא - עד שלא העלת את זה לא חשבתי על זה, הדבר היחיד שחשבתי זה איך הלכה לי חצי שעה מהחיים על הגמר של כוכב נולד (ראיתי רק את הסולואים - בפרסומות ובבזבוזי הזמן ששמו בשביל לגזול כסף על SMS עברתי לDVD)

khammel

New member
הרבה יותר מדי שעות מול הטלוויזיה

מה הפלא שקוראים לזה Idiot Box. לפחות אני יכולה להגיד שלא בזבזתי את הזמן בלראות את הגמר. במקום זה, טיפלתי בקטנה וצפיתי ביס-דוקו בתכנית על גוגל. בריאן מיי. לא מאי. מיי. מיי. מיי .מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי. מיי.מיי.

khammel

New member
Red

שידרו היום את "ליגה משלהם" והיתה שם דמות בשם MAY. נחש איך כתבו את שמה בעברית? מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי. מיי.

twc

New member
וזבובי הזמן אוהבים חיצים

לך תאמין לתרגום לעברית....

למעלה