שאלתי בהודעה קודמת אבל אף אחד לא הגיב, לכן אני שואל עוד פעם: מה דעתכם על המשך קיום הפורום ??? האם אתם רוצים להמשיך את הפורום ? או שהולכים לסגור ??? אני מקווה שכולם יגיבו להודעה זו,,,,,,
יש שיצאו לחופשה ויש שמטפלים בילדים שחופשת הקיץ ויש את מי שהמחשב שלו התבעס עליו בקיץ קץ לאנשים אין זמן להגיב בפורום טוב נו יענו לאנשים אין זמן להתחייב ומתי שיבוא להם יגיבו יום נפלא עד כמה שאפשר
במידה ונמצא מנהל מתאים. במיד הולא ימצא מנהל לצערנו נאלץ לחשוב על סגירת פורום. אני אשמח לדעת שיש פה גולשים שמעוניינים לנהל את הפורום, המעוניינים וזמנים לפנות אליי במסר
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פולינה אל תמהרו לסגור
ותנו לנו זמן לראות איך אנחנו מתנהלים בפורום בכיף הייתי לוקחת על עצמי את הניהול, אבל את יודעת שאני מנהלת את ניהול בית וזה יהיה לי קשה אז לחכות עם סגירת הפורום.
תנו לנו זמן לסדר ולארגן את עצמנו אולי נקבל הקלות - פחות לחץ מצד תפוז אנשים בכמות התגובות שבפורום שיהיה לנו את המרחווים - שהזמן שיש לנו ופנוי לנו נכנס ונגיב כאן בפורום אני מקווה שנגיע לעמק השווה ועוד הפורום כאן יחזור לימים יפים וטובים כמו בעבר
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif בשום אופן לא לסגור את הפורום
ניסיתי מאחורי הקלעים לעניין מישהו שיעזור בניהול הפורום, אבל קבלתי ממנו תשובה שלילית. בכיף הייתי מנהלת אותו, אם היה לי זמן, אבל אין לי וגם אני מנהלת פורום אחר. חברים, אסור שיסגרו את הפורום אז שמישהו יתנדב לנהל אותו.
ולא תהיה ברירה אני אשקול לחזור לניהול הפורום ורק מתוך התעקשות שהפורום לא יסגר כי חבל לי אחרי השקעה וזמן שהקדשנו לפורום - נרגיש מופסדים ומי מכיר את האופי הכורדי שלא מוכן להרגיש מובס ומופסד נקווה שפולינה תלך לקראתנו ותהיה הבנה וינתן לנו זמן אז בבקשה מכם חברים אל יאוש - יש אור בקמה המנהרה והפורום לא יסגר כול מהר תפוז אנשים הוא הבית שלנו עוד לפני הפייסבוק לפחות בשבילי כמעט תשע שנים שאני גולשת באתר אני בטוחה ומאמינה בצוות של תפוז אנשים שהם יעשו הכול שהבית הפורום שלנו ימשיך להתקיים אופטימיות - תפוזית