הנה אני פה....

../images/Emo239.gifהנה אני פה....

אז ככה, יש לי בדיוק רבע שנייה לכתוב לכם בשאיפה שהלפטופ לא ייכבה, כי אמנם מצאתי את המחשב, אבל לא את המטען שלו. אבל זה בקטנה, כי אני גם לא מוצאת את המראה שלי, הבשמים שלי, התחתונים והחזיות שלי (רצתי לקנות חדשים, אל תתלהבו, או בעצם אל תיבהלו...) ובעצם אני יכולה לומר שגם את עצמי אני לא בדיוק מוצאת... מה שחשוב זה שאת המקרר מצאתי. תנור הבילט אין ה"חדש" שקיבלתי מחברה, בתמורה לתנור המושלם שלי - לא עובד. להבות הגז של הבילט אין שקיבלתי מאותה חברה (בעבור הגז התותחי והחדש דנדש שלי) התגלו כעייפות וככאלו שעושות טובה אם הן נדלקות בכלל ("בטח שיש לזה לייטר אוטומטי, כדאי לךךךך" , הובטח לי, אבל זהו, שלא רק שאין לייטר- החארות הכחולות עושות טובה אם הן בכלל נדלקות עם גפרור...), קיצור- אני הולכת להעביר חג עם מנות קרב וכמעט שבא לי לבכות אבל הבטחתי לעצמי שבבית החדש אין בכי (אבל קללות יש ועוד איך, צ'טערת, משהו חייב להשתחרר ועדיפות הקללות על הבכי...). קיצור- הבית מהמם, ענק, יפה, מושקע ברמות, אממה... רוצה את התנור והגז שלי, כי כמו שבחיים לא נותנים את סכיני השף האישיים- ככה אסור לתת את התנור והגז, ולא חשוב אם אין מקום והמטבח נבנה בילט אין, (כן זאת התובנה האחרונה שלי בעניין). טוב, המחשב כבר צורח :"אוכל! חשמל!" אז בטח אתנתק פה עוד שנייה, אז עד שאמצא את הפאקינג מטען היו שלום, מאחלת לכם שנה מדהימה , אני אוהבת אתכם, כן, גם אתכם סמויים מדהימים שאת חלקכם אני מכירה ואת חלקכם אני מקווה עוד להכיר, ו... א-גוטה שנה... בייייי.... אה, קו טלפון כבר יש, אבל אין לי שמץ של מושג מה המספר שלו, אז עד שאדע אטוטאלור. אעדכן כשאוכל. נשיקותתתתת ! וואי- וואי- וואי, המחשב מהמהב , שרק אצליח לשלוח את ההודעה....

MIRI13

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לעירנו המקסימה,

שתהיה לך שנה טובה יותר מקודמתה, שנת בריאות,אושר ושלום וכמובן הנאה מהבית החדש

restסF

New member
טוב שחזרת

גם אם זה רק לכמה שניות
חג שמח ורגוע, עזבי את האוכל, מנות קרב או לא... העיקר המשפחה שסביבך

kdr

New member
זה יפה ככה ?

יום אחד לילי לא אומרת לך בוקר טוב וכבר הכל חרבנה ? ברכות לדירה החדשה. הסיפורים שלך נשמעים כמו "אוי, אוי, אוי" אני מאמין שתוך יום, יומיים, שבוע, חודש, שנה הכל יסתדר. אז עבדת עלי עם מספר הטלפון ? שוב בזק לא יודעים ידיים ורגליים ? אין פרוטקציה ? את צריכה דחוף לעבור לחברה אחרת (קיבלת טפסים ? שלחתי במייל, קחי את הזמן). אני אישית לא הייתי סומך על אף עובד בבזק ולא מכניס אותו הביתה. לגבי תנור, קיבלתיהו מההורים של אשתי את התנור אחרי שאמא שלה התלוננה שהתנור לא אופה מלמטה (תנור פלצני עם כל הטורבויים של פירמה אח'לה פלצנית), מאז שאני משתמש בו, התחתית דווקא נשרפת (בגלל מקדם חוסר האפיה). מה שכן, האובן טוסטר מסיים את הגריל הרבה לפני שהפלצן מגיע לחום הרצוי. התנור החדש שהם קנו בחמישית ממחיר הפלצן אופה וצולה נהדר ואין טענות מצידה. הפירמה ידועה ועממית. באותה הזדמנות הם החליפו כיריים, הישנות מאותה פירמה פלצנית הלכו לזבל, הייתה בעיה עם להבה אחת שצבעה היה צהוב, החלפת המבער פתרה את הבעיה (אחר כך הם גילו לי שהמבער נפל ומאז הבעיה התחילה). כל שנותר לי לאחל לך זה שלא תמצאי את המטען ולא תקני חדש (מחשב מהמהב ? מה זה ?), כך "תככבי" כאן פחות ותשתי קפה עם השכנות החדשות ותכיני דברים מהממים. והעיקר, ששרוני תכין לך צ'ימיצ'ורי. שתהיה לנו שנה נהדרת.

or1

New member
שנה נהדרת בביתך החדש../images/Emo57.gif../images/Emo74.gif

ועוד שנים רבות וטובות בעקבותיה זכרי, כל ההתחלות קשות ..
שנה טובה ומגשימה לכל חברי הפורום המקסים הזה
וחג שמח
ששנת תש"ע תהיה לכם עשר

noa555555

New member
שנה טובה, אריאלה וכולם,

שמחתי לשמוע שכבר עברת , אריאלוש. אני מתגעגעת אליך, מקווה שיסתדר הענין עם התנור, כך או אחרת, איזה בעסה אוף. זו חברה זאת???? ככה לעבוד על אריאלה שלנו? תתביישי לך. (לי מותר לקלל). שיעבור חג קל, מנות קרב או לא זה לא משנה, תחממי במיקרו
לאב יו, שנה טובה ומבורכת , בריאה ורגועה אם זה אפשרי בכלל

למעלה