בוקר טוב כורדינייה, כותלה כבר על האש

../images/Emo238.gif בוקר טוב כורדינייה, כותלה כבר על האש

הילדים כבר בחרדות בגלל הכותלה, הבטחתי להם כותלה גם בפסח

ARIE56

New member
למסן חמלן תא כותלת פישרה דיד פסח !

גבנווה רובה רובה כזי שקלה דיד כותלת פישרה מין קבל !

../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif תמה למסית חמלית? כסוך לה מסה?

מתו גוזיתו אנה כותלת פישרה? גוזת שיפטה? תן מתכון

ARIE56

New member
כיאת מאי לה גורגורייסה ?מגורגרלי חחחחחחחחחח

מחכה לרגע לאכול את הקובה הזה עולם אחר ! אך אך כמה שווה את העבודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתכון ? נתתי בעבר הנה שוב ! ‫לאוהבי האפרסקים של פסח !‬ ARIE56 23/03/10 16:12 בצק 500 גרם בשר טחון 250 גרם חזה עוף טחון חצי ק"ג אורז לא פרסי כל אורז מתאים לשטוף את האורז ולהשרות במיים כחצי שעה לערבב עם הבשרים וליטחון שוב את התערובת !ולהוסיף חצי כוס קמח מצה ! חשוייה בצל גדול קצוץ חצי ק"ג בשר טחון גס סלרי עלים קצוץ 3 שיני שום קצוצים קיימת אפשרות לטגן את החשוייה להוסיף את השום ללא טגון לקרר ולהכין אפרסקים (קובות) הכנת המרק בצל קטן קצוץ סלרי גבולים באורך הזרת +גיבעולי סלק ירוק באורך זרת לטגן ביחד בסיר רחב בתוספת של 3 כפות שמן כ-5 דקות למיזוג מיים רותחים לגובה חצי סיר להוסיף רסק לבצק לחשוייה למרק להוסיף תבלינים מלח +פלפל שחור+מרק עוף לאוהבים לא מחייב +לימון גדול סחוט למעט הבצק ! למיזוג את האפסקים למרק הרותח לאחר כ-5 דקות לשחרר בכף את האפרסקים והוף הם צפים לאחר מיכן להוסיף עלי סלק להנמיך את האש לבשל עם מיכסה פתוח קימעה כ- 40 דקות כ-15 דקות לפני גמר הבישול למיזוג קישואים (לאוהבי הקישואים ) אני חולה על קישואים אני אוהב להרגיש אותם כצת קשים בפה אין ולא קיים אפרסקים כאלה בשום עץ עלי אדמות אני עושה אפרסקים כימעט בכל חג !וי ניהיה לי חור בלחי !אריה ! אפרסקים= כותלת פיסרה דיד אריה דיד פסח !צירבו ובשלו ! אפרסקים +במיה שמיים וארץ אני בדרך כלל בצום ביום ערב פסח מיאז גיל 9 אתם לא מבינים אני בין הבודדים שטורף את האפרסקים כולם שבעים מהברכות הקודמות ועדיין יש לי מקום לאכילת האפיקומן בהנאה ! רבותי בשביל להרגיש טעם מיוחד מהאפרסקים כנשמה יתרה יש צורך בצום !

uzis1

New member
אריה שבת שלום - מעלום כיאן . אהה שבסה רוואסה

מוך ראשוך - איזוך בריכה !!

למעלה