אינטרנט....

../images/Emo237.gifאינטרנט.... ../images/Emo237.gif

חברות אינטרנט , איזה חברה מספקת לכם את השרות הטוב ביותר ואיזו חברה מצליחה לעצבן אתכם על כל שקל שאתם משלמים בעבור מה שהיא מספקת .... הגיע הזמן לגעת בנושא הזה...

אצלי מאז המעבר ל טריפל HOT לפני שנה פלוס

התשתית היא של HOT והספק - בזק בינלאומי עד כה לא היו בעיות

שאלת השאלות

לנו בבית יש תשתית של HOT והספק נטויזיון בסדר למרות שיש תקופות שיש לא מעט ניתוקים

בזק והספק בזק בינלאומי כמעט 10 שנים

עם אפס תקלות . חמסה חמסה שום בצל . וכן אריארלה אני משקיפה עלייך גם פה כפרה, אוהבת

יוכבדת

New member
אני ב-013 נטוויז'ן. הרבה זמן. שירות מעולה

מחירים מצויינים כשיודעים איך לבקש זאת. ומקצוענות של התמיכה שלהם

kdr

New member
מקלל את היום

שבזק בינלאומי קנו את אקטקום. אני מקפיד להזכיר להם בכל שיחה איתם (יש הרבה). הרושם שלי הוא שכמות הטלפנים, המקצועיות והסבלנות של אקטקום עלתה עשרות מונים על זו של בזק בינלאומי. עוד לא קרה לי שבקריסה של בזק בינלאומי הם לא האשימו את התשתית (HOT), למרות שהטלפון (072) המשיך לעבוד, מה שאומר שהקו עד השרת היה תקין. בחוצפתם כי רבה, הם גם הגבילו את משלוח המיילים ל20 (במקרים מסויימים עוברים 50), לטענתם אין להם פיתרון והם נותנים תשובה סתומה שהבעיה בשרת, אז איך GMAIL מעביר 500 באותו שרת ?

restסF

New member
התשתית בזק והספק 013 ברק נטוויז'ן

אין תקלות והשירות מצוין
מבחינת המחיר, בכל שנה כשצריך לעדכן את המבצע יש יום שבו צריך לעשות סקר שוק ואז לבקש מהם את המחיר הכי זול שמצאת.. הם בדרך כלל ישוו את ההצעה שלהם למחיר הנמוך כדי לשמר אתכם.

אצלי

אינטרנט עם 012 כבר די הרבה זמן . אין בעיות עדיין לא פיתחתי טינה אליהם או שהצליחו לעצבן אותי . השירות אדיב ומקצועי למרות שאני שואלת שאלות די מפגרות הם ממשיכים לענות לי בנחמדות. נשמות

למעלה