פאזלים גדולים - מה דעתכם?

123נעמי

New member
10000 חלקים של אדוקה

פאזל שמאוד מוצא חן בעיני אבל הרכבתי כזה כבר ב1000 או 1500 חלקים - לא זוכרת וקניתי עוד אחד שהוא רק שליש אחד מהתמונה הגדולה ולא הצלחתי להרכיב אותו (לא לקפוץ -הוא לא היה של אדוקה הוא של ריקרדו ארט
) ובגלל זה אני עוצרת את עצמי מלקנות אותו

123נעמי

New member
זה מאתגר ../images/Emo9.gif

כמו הפאזלים הישנים אבל בכזו כמות חלקים לא ראיתי

../images/Emo106.gif Life - 24000 Educa ../images/Emo106.gif

הפאזל בעל מספר החלקים הרב ביותר שנמכר כיום תציצו באתר שמוקדש לפאזל הזה ותראו את חני ומשפחתה בהיכל התהילה של מרכיבי הפאזל הזה מהעולם

123נעמי

New member
זה הרכבתי

חוויה מיוחדת מאוד היה ממש כיף ובכללי זה זרם מצויין פאזל מבהיל מבחינת מספר החלקים שלו אבל יחסית די "קל" להרכבה מומלץ לכולם

miki79

New member
יש לך טיפים? (בעיקר לוגיסטיים)

אני כל כך רוצה להרכיב אותו, הדבר היחיד שעוצר אותי כרגע זו העובדה שאין לי משטח/שולחן מספיק גדול (לא יכולה להרכיב על הרצפה)

סקרמנטה

New member
אם יש לך מקום ל-6000 אז את כנראה מסודרת

כי הפאזל הזה מגיע מחולק ל-4 שקיות, שקית לכל רבע פאזל. כך שזה בעצם כמו להרכיב 4 פאזלים של 6000 חלקים. אז הבעיה היא לא איפה להרכיב אותו אלא איפה להניח יחד את כל הרבעים (שלא לדבר על מסגור ותליה...) גם אצלי הלוגיסטיקה היא זו שמעכבת אותי. אצלי אין לי מקום של ממש להרכבת יותר מ-1500 חלקים

miki79

New member
כל כך רוצה להרכיב אותו

יש לי פנטזיה כזאת בראש, הבעיה היחידה שלי כרגע היא לוגיסטית לא יודעת איך אני אסתדר איתו מבחינת מקום בינתיים, כתרגול, ואולי כהכנה, קניתי את "אסטרולוגיה" 9000. אני יודעת שזה

למעלה