פאזלים גדולים - מה דעתכם?

סקרמנטה

New member
אילו היה לי מקום לפאזל ענק...

ובהנחה שלא משולבות בו דמויות מעורטלות וכד', אז קרוב לוודאי שזה הפאזל שהיה מככב אצלי. המון פרטים גדולים וצבעוניים בציור שתוכנו לא משעמם ואפילו מאפשר להפליג בדמיון. פאזל כלבבי :)

יונתן444

New member
השלמתי אותו לפני כשבועיים...

...ומאז משמש לי בתור שטיח (שלא דורכים עליו!). הרכבתי כל חצי בנפרד על 2 קרטוני ביצוע, ובסוף חיברתי ביחד (לאחר התרסקות קלה שפירקה קצת מאחד הרבעים). הפאזל נוח להרכבה, אם כי מקושקש מדי לטעמי - קשה למיין לפי נושאים, ויש הרבה חלקים שנכנסים לקטגוריה הכללית של "בלגן". סקרמנטה: יש כמה דמויות, אבל צריך ממש להתאמץ כדי להבחין שהן לא צנועות, וייתכן שתוכלי להסתדר. כדאי לך להסתכל בעיון בדמויות שמתחת לכדור השמאלי, בדיוק באמצע - אם זה קביל מבחינתך, אז קדימה לעבודה.

noale noale

New member
זה.. את זה אני מקווה להרכיב פעם

הוא פשוט מדהים -אני כל פעם חוזרת לתמונה שלו ומתלבטת .... לרכוש או לא לרכוש.. זו השאלה

מדונה81

New member
לרכוש! לרכוש!../images/Emo99.gif

אבל לא בטוח שבארץ, או כשאין במבצע... מחירו 700 ש"ח אאל"ט. אני הרכבתי אותו והתוצאה הסופית מדהימה, למרות שעכשיו הוא מתחת למיטה עד שנחליט מה יעלה בגורלו... אני חייבת לציין שההרכבה של הגלגל עצמו- של המזלות, מאוד זורמת, לא הייתי אומרת קלילה אבל מאוד כיפית, צבעים חיים וחדים, וחלקים טובים. הקטע המבאס הוא כמובן כל מערכת הכוכבים... ומה שביניהם
תמיד פזלתי לכיוונו אבל לא היה לי אומץ, כי הרכבתי רק מספר מועט של פאזלים של 1000 חלקים, עד שחברה קנתה לי אותו. מי שלא ממש בקטע של פאזלים חושב שהגודל כן קובע....
לך תסביר שזו האיכות... האיכות...

סקרמנטה

New member
9000 חלקים ביום אחד?! ../images/Emo12.gif

אולי התכוונת לפאזל הזה בגירסה קטנה יותר? תתחדשי ותיהני :)

miki79

New member
לא לא.. התכוונתי ל 9000

אבל ה"קליל" היה בצחוק. ברור לי שזה לא יגמר ביום אחד(מה גם שיש לי עכשיו על השולחן 4000 שממתין. התחיל טוב ואז נתקעתי בגלל שלא היה זמן לגעת בו. אני מקווה להתחיל את ה 9000 ביום כיפור. מתי יגמר? לא יודעת (ויש לי עוד 2 של אשר מחכים.. נראים לי בלתי אפשריים)

סקרמנטה

New member
איזה 4000 יש לך? איזו סקרנית אני... ../images/Emo3.gif

ואיזה יש לך של אשר? אני הרכבתי את קעור וקמור ונהניתי מכל רגע של הרכבה. אבל מצד שני הוא גם נראה היה לי קל יותר מהציורים האחרים שלו.

miki79

New member
אני לא מוצאת את התמונה של

ה 4000 באתר של פאזלנד. קניתי אותו מזמן (לפני כמה שנים)ואז התחברתי אליו, עכשיו, כשהתפנתי אליו הוא פחות מעניין אותי כנראה בגלל זה נתקעתי איתו. יחד עם האסטרולוגיה 9000 קניתי את זה.. 3000.. ראיתי אותו מזמן תלוי בפאזלנד חיפה והוא נראה פשוט מדהים כשהוא מורכב

miki79

New member
ואשר..

פתחתי את הקופסא וחשכו עיני כל החלקים נראים אותו הדבר (לבן עם נקודות שחורות) לכי תיבני מדינה

miki79

New member
וזה השני של אשר

שעדיין סגור בקופסא מתי שהוא במליון שנים הבאות אני אתפנה אליו

סקרמנטה

New member
../images/Emo99.gif ב"נ אם ארכיב שוב את אשר אז אבחר את זה

הוא נראה קשה יותר מהקודם שהרכבתי, אבל מעניין לא פחות. אחח... אני חולה על פאזלים משוגעים כאלה.

יונתן444

New member
הרכבתי ופירקתי

פאזל מעולה, מומלץ בחום למי שמעוניין בגודל כזה. השמיים החיצוניים הם אתגר... אבל שווה. מילת אזהרה: לא להרכיב את המסגרת קודם - קשה לדעת מה מתחבר למה, ורק עושים טעויות כל הזמן.

למעלה