המשאלות

../images/Emo230.gif המשאלות ../images/Emo41.gif

הייתי חייבת לכתוב הודעה עם האייקון הזה, אז הנה היא באה: לכל ההורים החדשים, והותיקים גם כן, אם היו מעניקים לכם שתי משאלות, אחת לסיום החופש הגדול ואחת לתחילת השנה - מה הייתם מבקשים

השתיים שלי:

לסוף החופש הגדול - שנעבור את השבועיים האחרונים, בהנאה כמו שעברו השבועיים הראשונים, אפילו אם לילדים (ולאמא שלהם) קצת נמאס.
לתחילת שנת הלימודים - שהסנדויצ'ית תקבל סוף סוף מורה (טובה) שתשאר עם הכיתה לפחות לשנתיים הקרובות

שלי

לא הצגתי את עצמי אז אני אנצל את השרשור הזה, אני אמא לבת 5.5 שעולה לכיתה א' ובת 2.8 שעולה לגן עיריה, אנחנו מהמרכז. אני די לחוצה ומתנצלת מראש.
לסיום החופש אני מבקשת שימשיכו לשחק יפה ביחד כמו ששיחקו עד עכשיו.
לתחילת שנת הלימודים אני מבקשת כי פשוט יהיה טוב לשתיהן. אני אהיה איתן אחר הצהריים (מפוטרת הייטק טריה) ואני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד.

והנה שלי

עד לסיום החופש - שנעביר זמן נפלא ביחד כל המשפחהעם הרבה כייף. לתחילת שנת הלימודים- אני מאחלת לאלוני שלי שנה ראשונה נפלאה, עם מורה טובה , וילדים טובים , שתהייה לו הסבלנות לכל מה שצריך.

ד פ נ א

New member
הנה שלי ../images/Emo13.gif

שהחופש לא יגמר, למרות שלפעמים חשבתי שאני רוצה לקפוץ...
ובגלל שהוא נגמר, אז אני רוצה משהו לעצמי, פינוק קטן אחרי החופש הכל כך ארוך...

210רחלי

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo214.gif../images/Emo210.gif../images/Emo185.gifבדיוק מה שחשבתי

גם אני אוהבת את החופש הגדול (מותר להגיד את זה בקול?) והאמת גם קצת חוששת מתחילת שנה. אבל ------- אחרי שנתחיל ונחשוש ונתרגל אני אשמח להיות לבד בבית בבטלה גמורה אחרי שש שנים ושמונה חודשים שבהם לא מצאתי כמעט רגע אחד לעצמי.

מבקשת

שהחופש יזכר בתודעתם כחופש כייפי ומהנה. ששנת הלימודים הקרובה תהיה טובה לפחות כמו הקודמת .

מחשבות

New member
לפעמים משאלות מתגשמות... אצל אחרים.

אני רוצה רק שתי הגשמות פשוטות: שקרן קרב ומט"ח יסגרו את שעריהן.

ושלי

שהחופש ימשיך וימשיך וימשיך ( כל כך אוהבת את השקט הנפשי וחוסר המטלות שחופש מביא איתו)......
שהשנה תהיה מוצלחת לשחר שלי שעולה לכיתה א וכל כך נרגשת ולעמרי שלי שמתחיל לראשונה גן עיריה. שההתחלות תהיינה קלות והשנה תזרום לה בנעימים.

hope35

New member
המשאלות שלי הן

שימשיכו להנות גם מסוף החופש. שהצעירה תסתדר בביה"ס. משום מה מפחיד אותי מה יקרה איתה למרות שאני יודעת שהיא תהיה בסדר. (היא עדינה ומפונקת - קצת - ורגילה שמתייחסים אליה כמו לילדה קטנה.)

מבקשת ומקווה

שסיום החופש עם כל ההתרגשות יהיה כייפי וייזכר לטוב שהג'וניור יהנה מהווית בית הספר כבר מכיתה א' ויצליח ויהיה מאושר

פלג מים1

New member
שיהיו בריאים

גם בחופש וגם בלימודים
מקווה שיהנה מהמשך החופש ושיגמר לו בכיף וגם שימצה ויחכה כבר למסגרת (זה דבר והיפוכו לא?) לגבי כיתה א', מקווה שתהיה לו התאקלמות קלה ומורה מעולה. טוב נו סה"כ יש פה יש מ-2 משאלות אבל...

למעלה