../images/Emo23.gif

זה הוא שלא מוותר לי.. זה הוא שלא מפסיק לפעום ולבקש..."אל תפסיקי להקשיב לי.." זה הוא..שיודע אפילו יותר טוב ממני..מה הכי טוב לי.. זה הוא..שפועם בעוצמה בכל פעם..שהולכת בכיוונו.. זה הוא..שבכל פעם שהדרך נהית קשה..והאופק קצת נעלם.. מבטיח..ש"יהיה טוב..".. "ומגיע לך רק את הטוב.." זה הוא..שבכל פעם כשמצליח..יודע שהחיוך שנמצא על הפנים זה חיוך של ניצחון ..חיוך של אמון בו ובעצמי.. זה
שאוהב אותי עם כל החסרונות שבי.. שיודע שחיסרון עם מבט שונה..יכול לפעמים להפוך ליתרון רק מעט דמיון מחשבה ותעופה..ולא להפסיק לנסות.. זה רק הוא..
שיודע.. שכל עוד הוא פועם החיים פועמים גם.. ואת זה..הוא לא נותן לי לשכוח.. אל תוותרי לך אל תפסיקי להאמין אל תוותרי על חלום..על מציאות שאת יכולה לבנות לך.. והכל מתחיל מכאן..
לב האדם לב החיים בכלל.. ואחרי יום של קריאה שלמה של מאמרים..כדי לאגוד עוד כוחות יום שכמעט נגמר.. יוצאת קצת.. לאוור מחשבה..לנשום אויר נקי.. אני והוא..
כי רק הוא יודע..שהחיוך האמיתי של החיים זה זה..שיוצא מ
. ולא נורא אם מישהו לא הבין.. זה היה בשבילי..

.......

אז יצאתי..חשבתי לפנק את עצמי..באיזה גי'נס רגיל כזה עם קוים נקיים..גי'נס נקי בלי רקמות וזוהרים.. חיפשתי חיפשתי...ולא מצאתי.. מה שכן מצאתי זה את עצמי..מסתובבת באזור בגדי הגברים.. מכוןן לא מכוון..הגעתי לשם ובטח לא במקרה..משהו במחלקת הגברים הרגיש לי טוב...ואפילו אין לי למי לקנות.. כששבעתי..שם.. ראיתי שלט.."ארומה קפה"..נשמע טוב.. רק לא ממש טעים...מתוק מידי..בשבילי.. ישבתי לבד..על הבר-קפה שם..ותחושה שסובבת אותי..כאילו מאה עינים מביטות ננעצות בגבי..מה כבר יש להתעניין באישה אפופת מחשבות..עד ש.. הבנתי..שזה רק אני..והאי נעימות של..לשבת לבד..זה מצריך הרבה אומץ.. והיום כנראה שכחתי אותו בבית..ובמקומו הבאתי את..המחשבות.. 20 דקות..וקמתי לצאת.. ברכב..זה היה ברור שהמוזיקה תהייה בפול ווליום.. נכנסתי הביתה.. הכנתי קפה שחור חזק ומריח.. בדיוק כמו שאוהבת..

חסר לי דבר מה?????

כמו למשל לקנות בגד מגניב בקסטרו. כמו לפנק את עצמי בתכשיר שאני אוהב. ואז בכייף ....................

למעלה