שלום רוצה לדעת הכל על המזל שלי נולדתי 26.8.1976 .הכל על האהבה..העבודה.ואם המזל גדי מתאים לי???
N nardeen22 New member 19/9/01 #1 ../images/Emo23.gif שלום רוצה לדעת הכל על המזל שלי נולדתי 26.8.1976 .הכל על האהבה..העבודה.ואם המזל גדי מתאים לי???
../images/Emo23.gif שלום רוצה לדעת הכל על המזל שלי נולדתי 26.8.1976 .הכל על האהבה..העבודה.ואם המזל גדי מתאים לי???
ש שבתאי בנסיגה New member 20/9/01 #2 מחר יום חדש ../images/Emo13.gif היום התישו אותי... אבל בעיקרון הפורום לא עוסק בתחזיות אישיות, בטח לא ניתוח גם על אהבה, גם קריירה, גם התאמה... למה שלא תשאלי שאלה ספציפית? אשמח להתייחס אליה! שבי
מחר יום חדש ../images/Emo13.gif היום התישו אותי... אבל בעיקרון הפורום לא עוסק בתחזיות אישיות, בטח לא ניתוח גם על אהבה, גם קריירה, גם התאמה... למה שלא תשאלי שאלה ספציפית? אשמח להתייחס אליה! שבי
י יאיר טריבלסקי New member 20/9/01 #3 ../images/Emo45.gif מסכנון. נסה לנוח קצת בחג ובכל מקרה, אני שמח שאתה פה, בעיקר כשאני נוסע לכמה ימים כשאני מרגיש מותש.. אבל נראה לי שאתה לומד הרבה שבי, וחלק מהלימוד - גם על מגבלותיו של האסטרולוג מול ההמון הסוער..
../images/Emo45.gif מסכנון. נסה לנוח קצת בחג ובכל מקרה, אני שמח שאתה פה, בעיקר כשאני נוסע לכמה ימים כשאני מרגיש מותש.. אבל נראה לי שאתה לומד הרבה שבי, וחלק מהלימוד - גם על מגבלותיו של האסטרולוג מול ההמון הסוער..
ש שבתאי בנסיגה New member 20/9/01 #4 אכן אני לומד הרבה ../images/Emo63.gif אחרת ממילא לא הייתי פה ... חוץ מזה, כמובן, אני נהנה... השכנים מוצאים חן בעיני שבי
אכן אני לומד הרבה ../images/Emo63.gif אחרת ממילא לא הייתי פה ... חוץ מזה, כמובן, אני נהנה... השכנים מוצאים חן בעיני שבי